Запис Детальніше

Формування та розвиток конкурентних переваг хлібопекарських підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування та розвиток конкурентних переваг хлібопекарських підприємств
Формирование и развитие конкурентных преимуществ хлебопекарских компаний
Formation and development of competitive edge bakeries
 
Creator Литвинюк, О. П.
Литвинюк, О. П.
Litvinyuk, O.
 
Subject формування конкурентних переваг
формирование конкурентных преимуществ
creating competitive advantages
розвиток конкурентних переваг
развитие конкурентных преимуществ
development of competitive advantages
 
Date 2013-12-11T10:37:54Z
2013-12-11T10:37:54Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Литвинюк, О. П. Формування та розвиток конкурентних переваг хлібопекарських підприємств / О. П. Литвинюк // Участь молоді в розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. і мол. учен., Київ, 17-19 лют. 2011 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2011. – Ч 3. – С. 24-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11973