Запис Детальніше

Порівняльний аналіз моделей оцінки конкурентної позиції підприємства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльний аналіз моделей оцінки конкурентної позиції підприємства
Сравнительный анализ моделей оценки конкурентной позиции предприятия
The comparative analysis of models of an estimation of a competitive item of the enterprise
 
Creator Литвинюк, О. П.
Литвинюк, О. П.
Litvinyuk, O.
 
Subject конкурентна позиція
конкурентная позиция
competitive item
“Бостон консалтинг груп”
"Бостон консалтинг групп"
"Boston consulting group"
модель “Мак Кінзі”
модель "Мак Кинзи"
"Mack Kinsey"
СВОТ–аналіз
СВОТ-анализ
SWOT-analysis
бенчмаркінг
бенчмаркинг
banchmarketing
 
Description Успіх підприємства на ринку значною мірою залежить від того, наскільки вдало воно розв’язує задачу забезпечення адекватності обраних шляхів досягнення поставлених цілей. Практичне застосування в сучасних умовах відомих моделей оцінки конкурентної позиції підприємства є недостатньо ефективним у зв'язку з невисокою технологічністю їх практичного використання. Успех предприятия на рынке в значительной степени зависит от того, насколько удачно оно решает задачу обеспечения адекватности выбранных путей достижения поставленных целей. Практическое применение в современных условиях известных моделей оценки конкурентной позиции предприятия недостаточно эффективным в связи с невысокой технологичностью их практического использования. The success of the enterprise in the market in the large degree depends on, as far as it is successful decides a problem of maintenance of adequacy of the chosen ways of achievement of object in views. Practical use in the present conditions of known models of an estimation of a competitive item is insufficiently effective in connection with low adaptability to manufacture of their practical use.
 
Date 2013-12-11T11:09:35Z
2013-12-11T11:09:35Z
2007
 
Type Other
 
Identifier Литвинюк, О. П. Порівняльний аналіз моделей оцінки конкурентної позиції підприємства / О. П. Литвинюк // Наукові праці Національного Університету Харчових технологій. – К.: НУХТ, 2007. – № 23. – С. 24-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11986