Запис Детальніше

Визначення форм зв′язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення форм зв′язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнами
Определение форм cвязаной влаги в сивороточных напитках с пищевыми волокнами
Determination of bound moisture forms in whey drinks with food fibres
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, E.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject сироваткові напої підвищеної в’язкості
сывороточные напитки повышенной вязкости
whey drinks of enhanced viscosity
ІЧ-спектри
ИК-спектры
IR-spectrum
 
Description Методом ІЧ-спектроскопії досліджено форми зв’язаної вологи в молочно-рослинних основах для виробництва сироваткових напоїв з харчовими волокнами. Виявлено, що найкращу сорбційну здатність до води виявляють харчові композити з апельсиновими харчовими волокнами. Методом ИК-спектроскопии исследовано формы связанной влаги в молочно-растительных основах для производства сывороточных напитков с пищевыми волокнами. Обнаружено, что лучшую сорбционную способность к воде имеют пищевые композиты с апельсиновыми пищевыми волокнами. With the method of IR-spectroscopy the forms of bound moisture in milk-vegetable mixtures for the production of whey drinks with dietary fibers were researched. This method is widely used to identify chemical compounds, functional analysis, to determine the nature of inter-and intra-molecular interactions, study of hydrogen bonds and others.
 
Date 2013-12-11T07:37:11Z
2013-12-11T07:37:11Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Грек, О. В. Визначення форм зв’язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнами / О. В. Грек, О. О. Красуля // Харчова промисловість. – 2013. – № 14. – С. 58-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11949
 
Language other