Визначення форм зв′язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення форм зв′язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнами
Определение форм cвязаной влаги в сивороточных напитках с пищевыми волокнами Determination of bound moisture forms in whey drinks with food fibres |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, E. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
сироваткові напої підвищеної в’язкості
сывороточные напитки повышенной вязкости whey drinks of enhanced viscosity ІЧ-спектри ИК-спектры IR-spectrum |
|
Description |
Методом ІЧ-спектроскопії досліджено форми зв’язаної вологи в молочно-рослинних основах для виробництва сироваткових напоїв з харчовими волокнами. Виявлено, що найкращу сорбційну здатність до води виявляють харчові композити з апельсиновими харчовими волокнами. Методом ИК-спектроскопии исследовано формы связанной влаги в молочно-растительных основах для производства сывороточных напитков с пищевыми волокнами. Обнаружено, что лучшую сорбционную способность к воде имеют пищевые композиты с апельсиновыми пищевыми волокнами. With the method of IR-spectroscopy the forms of bound moisture in milk-vegetable mixtures for the production of whey drinks with dietary fibers were researched. This method is widely used to identify chemical compounds, functional analysis, to determine the nature of inter-and intra-molecular interactions, study of hydrogen bonds and others.
|
|
Date |
2013-12-11T07:37:11Z
2013-12-11T07:37:11Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек, О. В. Визначення форм зв’язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнами / О. В. Грек, О. О. Красуля // Харчова промисловість. – 2013. – № 14. – С. 58-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11949 |
|
Language |
other
|
|