Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць (Патент на корисну модель № 81787)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць (Патент на корисну модель № 81787)
Вареная колбаса с минеральной добавкой из скорлупы перепелиных яиц (Патент на полезную модель № 81787) The boiled sausage is with mineral addition from the shell of quail eggs (Patent for useful model № 81787) |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Галенко, О. О. Галенко, О. О. Galenko, O. Хавро, А. Ю. Хавро, А. Ю. Khavro, A. Шевченко, Т. П. Шевченко, Т. П. Shevchenko, T. |
|
Subject |
шпик хребтовий
свинина жилована напівжирна варена ковбаса шкаралупа перепелиних яєць шпик позвоночный свинина жилована полужирная вареная колбаса скорлупа перепелиных яиц shpik vertebral pork of zhilovana is semi-bold boiled sausage shell of quail eggs |
|
Description |
Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць, містит свинину жиловану напівжирну,шпик хребтовий,сіль кухонну,нітрит натрію,цукор-пісок,перець чорний мелений,курятину,моркву свіжу очищену,меланж,мінеральну добавку із стулки мідій,кардамон,часник свіжий або консервований.Вареная колбаса с минеральной добавкой из скорлупы перепелиных яиц, включает свинину жиловану полужирную, шпик позвоночный, соль кухонную, нитрит натрия, сахар-песок, перец черный молот, курятину, морковь свежую очищенную, меланж, минеральную добавку, из створки мидий, кардамон, чеснок свежий или консервированный.The boiled sausage is with mineral addition from the shell of quail eggs, mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.
|
|
Date |
2013-11-21T13:42:12Z
2013-11-21T13:42:12Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент № 81787 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць / Пешук Л. В., Галенко О. О., Хавро А. Ю., Шевченко Т. П. ; власник НУХТ. - № u 201301094 ; заявл. 29.01.13; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11542 |
|
Language |
other
|
|