Инновационные методы активации воды для пищевой и текстильной промышленности
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Инновационные методы активации воды для пищевой и текстильной промышленности
Інноваційні методи активації води для харчової та текстильної промисловості Innovative methods of activation of water for food and textile industries |
|
Creator |
Бабко, Е. Н.
Бабко, Є. М. Babko, E. Сарибекова, Ю. Г. Сарібєкова, Ю. Г. Saribekova, Y. Семешко, О. Я. Семашко, О. Я. Semashko, O. Олишевский, В. В. Олішевський, В. В. Olishevskyi, V. Маринин, А. И. Маринін, А. І. Marynin, A. |
|
Subject |
импульс
разряд імпульс розряд pulse discharge |
|
Description |
Одним из методов получения перманентного антимикробного эффекта на текстильных материалах является их обработка наноэмульсиями, содержащими наночастицы серебра и меди. Известны результаты исследования, которые свидетельствуют о возможности применения электроразрядной нелинейной объемной кавитации и в этих целях.Одним з методів отримання перманентного антимікробної ефекту на текстильних матеріалах є їх обробка наноемульсіі, що містять наночастки срібла і міді. Відомі результати дослідження, які свідчать про можливість застосування електророзрядної нелінійної об'ємної кавітації і в цих цілях.One method of obtaining a permanent antimicrobial effect on textile material is to be processed nanoemulsions containing nanoparticles of silver and copper. Announced the results of studies that suggest the possibility of applying non-linear electro bulk cavitation and for these purposes.
|
|
Date |
2013-12-12T08:04:47Z
2013-12-12T08:04:47Z 2013 |
|
Identifier |
Инновационные методы активации воды для пищевой и текстильной промышленности / Ю. Г. Сарибекова, О. Я. Семешко, В. В. Олишевский та ін. // Вода в харчовій промисловості : збірник матеріалів IV Всеукраїнської науково-практичної конференції. - Одеса: ОНАХТ, 2013. – C. 145-146.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12025 |
|
Language |
other
|
|