Запис Детальніше

Инновационные методы активации воды для пищевой и текстильной промышленности

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Инновационные методы активации воды для пищевой и текстильной промышленности
Інноваційні методи активації води для харчової та текстильної промисловості
Innovative methods of activation of water for food and textile industries
 
Creator Бабко, Е. Н.
Бабко, Є. М.
Babko, E.
Сарибекова, Ю. Г.
Сарібєкова, Ю. Г.
Saribekova, Y.
Семешко, О. Я.
Семашко, О. Я.
Semashko, O.
Олишевский, В. В.
Олішевський, В. В.
Olishevskyi, V.
Маринин, А. И.
Маринін, А. І.
Marynin, A.
 
Subject импульс
разряд
імпульс
розряд
pulse
discharge
 
Description Одним из методов получения перманентного антимикробного эффекта на текстильных материалах является их обработка наноэмульсиями, содержащими наночастицы серебра и меди. Известны результаты исследования, которые свидетельствуют о возможности применения электроразрядной нелинейной объемной кавитации и в этих целях.Одним з методів отримання перманентного антимікробної ефекту на текстильних матеріалах є їх обробка наноемульсіі, що містять наночастки срібла і міді. Відомі результати дослідження, які свідчать про можливість застосування електророзрядної нелінійної об'ємної кавітації і в цих цілях.One method of obtaining a permanent antimicrobial effect on textile material is to be processed nanoemulsions containing nanoparticles of silver and copper. Announced the results of studies that suggest the possibility of applying non-linear electro bulk cavitation and for these purposes.
 
Date 2013-12-12T08:04:47Z
2013-12-12T08:04:47Z
2013
 
Identifier Инновационные методы активации воды для пищевой и текстильной промышленности / Ю. Г. Сарибекова, О. Я. Семешко, В. В. Олишевский та ін. // Вода в харчовій промисловості : збірник матеріалів IV Всеукраїнської науково-практичної конференції. - Одеса: ОНАХТ, 2013. – C. 145-146.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12025
 
Language other