Запис Детальніше

Стратегія розвитку харчової промисловості Харківської області

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стратегія розвитку харчової промисловості Харківської області
Стратегия развития пищевой промышленности Харьковской области
Strategy development the food industry Kharkov region
 
Creator Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В.
Strashynska, L.
 
Subject форми власності і господарювання
інституціональна структура
харчова промисловість
показники розвитку
формы собственности и хозяйствования
институциональная структура
пищевая промышленность
показатели развития
ownership and management
institutional structure
food
indicators of development
 
Description Проаналізовано стан харчової промисловості регіону протягом 2000-2002 рр., визначено основні галузі спеціалізації та найпотужніші підприємства. На основі оцінки фінансових показників підприємств харчової промисловості різних форм власності регіону та проведеного SWOT-аналізу обґрунтовано основні стратегічні цілі і завдання та розроблено прогнозовані показники розвитку харчової промисловості регіону та виробництва основних видів харчової продукції в натуральному виразі до 2015 року.Проанализировано состояние пищевой промышленности региона в течение 2000-2002 гг, определены основные области специализации и крупные предприятия . На основе оценки финансовых показателей предприятий пищевой промышленности различных форм собственности региона и проведенного SWOT-анализа обоснованы основные стратегические цели и задачи, а также разработаны прогнозные показатели развития пищевой промышленности региона и производства основных видов пищевой продукции в натуральном выражении к 2015 году .The state of the food industry in the region during the 2000-2002 biennium, the main area of specialization and most powerful companies. Based on the evaluation of the financial performance of food industry enterprises of different ownership region and conducted SWOT- analysis proved the key strategic goals and objectives and projections developed by the food industry in the region and the production of basic foodstuffs in kind in 2015.
 
Date 2013-12-12T09:24:01Z
2013-12-12T09:24:01Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Страшинська, Л. В. Стратегія розвитку харчової промисловості Харківської області / Л. В. Страшинська // Схема-прогноз розвитку і розміщення продуктивних сил Харківської області на період до 2015 року: наук. вид. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України, 2005. – 214 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12037
 
Language other