Запис Детальніше

Environmental audit of bread-baking plant

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Environmental audit of bread-baking plant
Екологічний аудит хлібзаводу
Экологический аудит хлебзавода
 
Creator Petrenko, Yu.
Петренко, Ю. В.
Петренко, Ю. В.
Nychyk, O.
Ничик, О. В.
Ничик, О. В.
Salavor, O.
Салавор, О. М.
Салавор, О. М.
 
Subject хлібзавод
показники безпеки та якості
екологічний аудит
система менеджменту
хлебозавод
показатели безопасности и качества
экологический аудит
система менеджмента
bakery
indicators of safety and quality
environmental audit
system management
 
Description The basic stages of an environmental management system audit bakery. Attention is concentrated on the environmental problems of the industry, the basic indicators of safety and quality bakery products.
Охарактеризованы основные этапы проведения экологического аудита системы менеджмента хлебозавода. Особое внимание обращено на экологические проблемы предприятия отрасли, определены основные показатели безопасности и качества хлебопекарной продукции.
Охарактеризовані основні етапи проведення екологічного аудиту системи менеджменту хлібзаводу. Зосереджено увагу на екологічні проблеми підприємства галузі, визначено основні показники безпеки та якості хлібопекарської продукції.
 
Date 2013-12-12T11:17:25Z
2013-12-12T11:17:25Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Petrenko, Yu. Environmental audit of bread-baking plant / Yu. Petrenko, O. Nychyk, O. Salavor // Efektivni nasroje modernich ved - 2013 : materialy IX mezinarodni vedecko-praktika konference 27.03.2013 - 05.04 .2013.– Praha : 2013. - Dil 37. – P. 16 - 18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12051
 
Language other