Запис Детальніше

В'язкість цукрових утфелів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title В'язкість цукрових утфелів
Вязкость сахарной утфелей
The viscosity of sugar massecuite
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
 
Subject утфель
утфель
massecuite
вміст кристалів
содержание кристаллов
content crystals
реологія
реология
rheology
 
Description Знайдено співвідношення між в'язкістю утфелю практично не зруйнованої структури. Запропоновано формулу визначення максимально припустимого вмісту кристалів за відомих допустимих значень в’язкості утфелю і міжкристального розчину.

Найдено соотношение между вязкостью утфеля практически не разрушенной структуры. Предложена формула определения максимально допустимого содержания кристаллов при известных допустимых значений вязкости утфеля и межкристального раствора.

We found the correlation between viscosity of massecuite virtually no ruined structure. A formula for determining the maximum allowable content of the crystals under certain permissible values massecuite viscosity between crystal and solution.
 
Date 2013-12-12T12:04:45Z
2013-12-12T12:04:45Z
1997
 
Type Thesis
 
Identifier Сінат-Радченко, Д. Є. В'язкість цукрових утфелів / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12065