В'язкість цукрових утфелів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
В'язкість цукрових утфелів
Вязкость сахарной утфелей The viscosity of sugar massecuite |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Гулий, І. С. Гулый, И. С. Gulyy, I. |
|
Subject |
утфель
утфель massecuite вміст кристалів содержание кристаллов content crystals реологія реология rheology |
|
Description |
Знайдено співвідношення між в'язкістю утфелю практично не зруйнованої структури. Запропоновано формулу визначення максимально припустимого вмісту кристалів за відомих допустимих значень в’язкості утфелю і міжкристального розчину. Найдено соотношение между вязкостью утфеля практически не разрушенной структуры. Предложена формула определения максимально допустимого содержания кристаллов при известных допустимых значений вязкости утфеля и межкристального раствора. We found the correlation between viscosity of massecuite virtually no ruined structure. A formula for determining the maximum allowable content of the crystals under certain permissible values massecuite viscosity between crystal and solution. |
|
Date |
2013-12-12T12:04:45Z
2013-12-12T12:04:45Z 1997 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Сінат-Радченко, Д. Є. В'язкість цукрових утфелів / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12065 |
|