Запис Детальніше

Оцінка густини рідких харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка густини рідких харчових продуктів
Оценка плотности жидких пищевых продуктов
Estimation of the density of liquid food products
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Жуковін, О. І.
Жуковин, А. И.
Zhukovin, О.
Чугурова, Г. І.
Чугурова, Г. И.
Chugurova, G.
Сінат-Радченко, П. Д.
Синат-Радченко, П. Д.
Sinat-Radchenko, P.
 
Subject розчин цукрози
раствор сахарозы
sucrose solution
вміст сухих речовин
содержание сухих веществ
solids content
температура
температура
temperature
 
Description Для температур -15...130 С і вмісту сухих речовин 0...95% гранична відносна похибка розрахунку густини цукрових розчинів становить 0,2 %. На основі тієї ж форми можна з похибкою до 1% оцінити густину багатьох інших рідких харчових продуктів (мед, томат-паста, вершки, соки тощо).

Для температур -15 ... 130 С и содержания сухих веществ 0 ... 95% предельная относительная погрешность расчета плотности сахарных растворов составляет 0,2%. На основе той же формы можно с погрешностью до 1% оценить плотность многих других жидких пищевых продуктов (мед, томат-паста, сливки, соки и т.д.).

For temperatures -15 ... 130 C and dry matter content 0 ... 95% maximal relative error in the calculation of the density of the sugar solution is 0.2%. Based on the same shape can be an error of 1% to estimate the density of many other liquid food products (honey, tomato paste, cream, juices, etc.).
 
Date 2013-12-12T12:07:28Z
2013-12-12T12:07:28Z
1997
 
Identifier Оцінка густини рідких харчових продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, О. І. Жуковін, Г. І. Чугурова, П. Д. Сінат-Радченко // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12066