Оцінка густини рідких харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка густини рідких харчових продуктів
Оценка плотности жидких пищевых продуктов Estimation of the density of liquid food products |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Жуковін, О. І. Жуковин, А. И. Zhukovin, О. Чугурова, Г. І. Чугурова, Г. И. Chugurova, G. Сінат-Радченко, П. Д. Синат-Радченко, П. Д. Sinat-Radchenko, P. |
|
Subject |
розчин цукрози
раствор сахарозы sucrose solution вміст сухих речовин содержание сухих веществ solids content температура температура temperature |
|
Description |
Для температур -15...130 С і вмісту сухих речовин 0...95% гранична відносна похибка розрахунку густини цукрових розчинів становить 0,2 %. На основі тієї ж форми можна з похибкою до 1% оцінити густину багатьох інших рідких харчових продуктів (мед, томат-паста, вершки, соки тощо). Для температур -15 ... 130 С и содержания сухих веществ 0 ... 95% предельная относительная погрешность расчета плотности сахарных растворов составляет 0,2%. На основе той же формы можно с погрешностью до 1% оценить плотность многих других жидких пищевых продуктов (мед, томат-паста, сливки, соки и т.д.). For temperatures -15 ... 130 C and dry matter content 0 ... 95% maximal relative error in the calculation of the density of the sugar solution is 0.2%. Based on the same shape can be an error of 1% to estimate the density of many other liquid food products (honey, tomato paste, cream, juices, etc.). |
|
Date |
2013-12-12T12:07:28Z
2013-12-12T12:07:28Z 1997 |
|
Identifier |
Оцінка густини рідких харчових продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, О. І. Жуковін, Г. І. Чугурова, П. Д. Сінат-Радченко // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12066 |
|