Дослідження екологічної безпеки жовтих цукрів, вироблений з цукрових буряків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження екологічної безпеки жовтих цукрів, вироблений з цукрових буряків
Исследование экологической безопасности желтых сахаров, произведенный из сахарной свеклы Research of environmental safety yellow sugar produced from sugar beets |
|
Creator |
Ничик, О. В.
Ничик, О. В. Nychyk, O. Салавор, О. М. Салавор, О. М. Salavor, O. |
|
Subject |
залишкова кількість
мікробіологічні показники жовті цукри безпечність хлорорганічні пестициди остаточное количество желтые сахара микробиологические показатели безопасность хлорорганические пестициды organochlorine pesticides residual amount microbiological parameters yellow sugars safety |
|
Description |
Проведені дослідження залишкового вмісту пестицидів та мікробіологічні показники цукрів ІІ і ІІІ кристалізації. Концентрація пестицидів в обох видах не перевищує нормативно-допустимих. Результати мікробіологічних показників показали, що при тривалому зберіганні вміст по всіх групах мікроорганізмів (мезофільних, анаеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів, пліснявих грибів, дріжджів та бактерій групи кишкових паличок) перевищень нормативних показників у цукрі ІІ кристалізації не виявлено. Саме його і можна рекомендувати до вживання, як безпечний продукт, збагачений власними біологічно-активними речовинами, мінералами та амінокислотами. Проведены исследования остаточного содержания пестицидов и микробиологические показатели сахаров II и III кристаллизации. Концентрация пестицидов в обоих видах сахаров не превышает нормативно-допустимых показателей. Результаты микробиологических показателей показали , что при длительном хранении содержание по всем группам микроорганизмов (мезофильных , анаэробных и факультативно-анаэробных микроорганизмов, плесневых грибов, дрожжей и бактерий группы кишечных палочек) превышений нормативных показателей в сахаре ІІ кристаллизации не обнаружено . Именно его и можно рекомендовать к употреблению , как безопасный продукт, обогащенный собственными биологически активными веществами, минералами и аминокислотами. Investigations of pesticide residues and microbiological characteristics of sugars II and III crystallization. Pesticide levels in both types of sugar does not exceed the regulatory limit values. Microbiological indicators have shown that long-term storage content for all groups of microorganisms (mesophilic anaerobic and facultative anaerobic bacteria, fungi, yeasts and bacteria Coliform ) exceedances of regulatory indicators in sugar crystallization II were found. That's it, and can be recommended for use as a safe product, enriched their own biologically active substances , minerals and amino acids . |
|
Date |
2013-12-12T11:18:09Z
2013-12-12T11:18:09Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ничик, О. В. Дослідження екологічної безпеки жовтий цукрів, вироблених з цукрових буряків / О. В. Ничик, О. М. Салавор // Naukowa przestrzen Europy-2012 : materialy VIII Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji : Ekologia. Geografia i ekologia. Rolnictwo. Weterynaria – Przemysl.: Nauka i studia, 2012. - Volume 33. – С. 22–24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12055 |
|
Language |
other
|
|