Запис Детальніше

Дослідження екологічної безпеки жовтих цукрів, вироблений з цукрових буряків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження екологічної безпеки жовтих цукрів, вироблений з цукрових буряків
Исследование экологической безопасности желтых сахаров, произведенный из сахарной свеклы
Research of environmental safety yellow sugar produced from sugar beets
 
Creator Ничик, О. В.
Ничик, О. В.
Nychyk, O.
Салавор, О. М.
Салавор, О. М.
Salavor, O.
 
Subject залишкова кількість
мікробіологічні показники
жовті цукри
безпечність
хлорорганічні пестициди
остаточное количество
желтые сахара
микробиологические показатели
безопасность
хлорорганические пестициды
organochlorine pesticides
residual amount microbiological parameters
yellow sugars
safety
 
Description Проведені дослідження залишкового вмісту пестицидів та мікробіологічні показники цукрів ІІ і ІІІ кристалізації. Концентрація пестицидів в обох видах не перевищує нормативно-допустимих. Результати мікробіологічних показників показали, що при тривалому зберіганні вміст по всіх групах мікроорганізмів (мезофільних, анаеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів, пліснявих грибів, дріжджів та бактерій групи кишкових паличок) перевищень нормативних показників у цукрі ІІ кристалізації не виявлено. Саме його і можна рекомендувати до вживання, як безпечний продукт, збагачений власними біологічно-активними речовинами, мінералами та амінокислотами.

Проведены исследования остаточного содержания пестицидов и микробиологические показатели сахаров II и III кристаллизации. Концентрация пестицидов в обоих видах сахаров не превышает нормативно-допустимых показателей. Результаты микробиологических показателей показали , что при длительном хранении содержание по всем группам микроорганизмов (мезофильных , анаэробных и факультативно-анаэробных микроорганизмов, плесневых грибов, дрожжей и бактерий группы кишечных палочек) превышений нормативных показателей в сахаре ІІ кристаллизации не обнаружено . Именно его и можно рекомендовать к употреблению , как безопасный продукт, обогащенный собственными биологически активными веществами, минералами и аминокислотами.

Investigations of pesticide residues and microbiological characteristics of sugars II and III crystallization. Pesticide levels in both types of sugar does not exceed the regulatory limit values. Microbiological indicators have shown that long-term storage content for all groups of microorganisms (mesophilic anaerobic and facultative anaerobic bacteria, fungi, yeasts and bacteria Coliform ) exceedances of regulatory indicators in sugar crystallization II were found. That's it, and can be recommended for use as a safe product, enriched their own biologically active substances , minerals and amino acids .
 
Date 2013-12-12T11:18:09Z
2013-12-12T11:18:09Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Ничик, О. В. Дослідження екологічної безпеки жовтий цукрів, вироблених з цукрових буряків / О. В. Ничик, О. М. Салавор // Naukowa przestrzen Europy-2012 : materialy VIII Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji : Ekologia. Geografia i ekologia. Rolnictwo. Weterynaria – Przemysl.: Nauka i studia, 2012. - Volume 33. – С. 22–24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12055
 
Language other