Запис Детальніше

Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання
Формирование показателей качества вафельных изделий методом математического конструирование
Formation of quality parameters waffle production methods of mathematical construction
 
Creator Іванов, С. В.
Заріцька, А. Ю.
Науменко, К. А.
Усатюк, С. І.
Иванов, С. В.
Зарецкая, А. Ю.
Науменко, К. А.
Усатюк, С. И.
Ivanov, S.
Zaritska, A.
Naumenko, K.
Usatyuk, S.
 
Subject вафлі
фітокомпозиція
функціональний продукт
вафли
фитокомпозиция
функциональный продукт
waffles
fitocomposition
functional product
 
Description Розглянуто розроблення схеми технологічної експертизи виробництва вафельних виробів, збагачених фітокомпозиціями, для отримання якісного та безпечного харчового продукту.
Рассмотрена разработка схемы технологической экспертизы производства вафельных изделий, обогащенных фитокомпозициями, для получения качественного и безопасного пищевого продукта.
We consider the development scheme of examination wafer manufacturing products enriched fitocomposition to obtain high-quality and safe food product.
 
Date 2013-12-13T07:58:03Z
2013-12-13T07:58:03Z
2013
 
Identifier Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання / С. В. Іванов, А. Ю. Заріцька, К. А. Науменко, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 181-182.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12079
 
Language uk_UK