Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання
Формирование показателей качества вафельных изделий методом математического конструирование Formation of quality parameters waffle production methods of mathematical construction |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Заріцька, А. Ю. Науменко, К. А. Усатюк, С. І. Иванов, С. В. Зарецкая, А. Ю. Науменко, К. А. Усатюк, С. И. Ivanov, S. Zaritska, A. Naumenko, K. Usatyuk, S. |
|
Subject |
вафлі
фітокомпозиція функціональний продукт вафли фитокомпозиция функциональный продукт waffles fitocomposition functional product |
|
Description |
Розглянуто розроблення схеми технологічної експертизи виробництва вафельних виробів, збагачених фітокомпозиціями, для отримання якісного та безпечного харчового продукту. Рассмотрена разработка схемы технологической экспертизы производства вафельных изделий, обогащенных фитокомпозициями, для получения качественного и безопасного пищевого продукта. We consider the development scheme of examination wafer manufacturing products enriched fitocomposition to obtain high-quality and safe food product. |
|
Date |
2013-12-13T07:58:03Z
2013-12-13T07:58:03Z 2013 |
|
Identifier |
Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання / С. В. Іванов, А. Ю. Заріцька, К. А. Науменко, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 181-182.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12079 |
|
Language |
uk_UK
|
|