Характеристика факторів, що впливають на рівень конкурентоздатності хлібопекарських підприємств
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика факторів, що впливають на рівень конкурентоздатності хлібопекарських підприємств
Характеристика факторов, влияющие на уровень конкурентоспособности хлебопекарских компаний Description of the factors affecting the level of competitiveness bakeries |
|
Creator |
Литвинюк, О. П.
Литвинюк, О. П. Litvinyuk, O. |
|
Subject |
фактор
фактор factor конкурентноздатність конкурентоспособность competitiveness |
|
Date |
2013-12-16T10:31:36Z
2013-12-16T10:31:36Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Литвинюк, О. П. Характеристика факторів, що впливають на рівень конкурентоздатності хлібопекарських підприємств / О. П. Литвинюк // Стан та проблеми інноваційної розбудови України : VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчен. - Дніпропетровськ, 2008. - С. 149-150.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12148 |
|