Запис Детальніше

Характеристика факторів, що впливають на рівень конкурентоздатності хлібопекарських підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика факторів, що впливають на рівень конкурентоздатності хлібопекарських підприємств
Характеристика факторов, влияющие на уровень конкурентоспособности хлебопекарских компаний
Description of the factors affecting the level of competitiveness bakeries
 
Creator Литвинюк, О. П.
Литвинюк, О. П.
Litvinyuk, O.
 
Subject фактор
фактор
factor
конкурентноздатність
конкурентоспособность
competitiveness
 
Date 2013-12-16T10:31:36Z
2013-12-16T10:31:36Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Литвинюк, О. П. Характеристика факторів, що впливають на рівень конкурентоздатності хлібопекарських підприємств / О. П. Литвинюк // Стан та проблеми інноваційної розбудови України : VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчен. - Дніпропетровськ, 2008. - С. 149-150.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12148