Запис Детальніше

Інновації в сучасних харчових технологіях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інновації в сучасних харчових технологіях
Инновации в современных пищевых технологиях
Innovations in modern food technologies
 
Creator Білик, О. А.
Соколенко, А. І.
Піддубний, В. А.
Максименко, І. Ф.
Билык, Е. А.
Соколенко, А. И.
Поддубный, В. А.
Максименко, И. Ф.
Bilyk, O.
Sokolenko, A.
Piddubny, V.
Maksymenko, I.
 
Subject енергетичні потоки
інтенсифікація
рекуперація
регенерація
інноваційні розробки
энергетические потоки
интенсификация
рекуперация
регенерация
инновационные разработки
energy flows
intensification
recovery
regeneration
innovative developments
 
Description В статті наведено інформацію про інноваційні розробки Національного університету харчових технологій, які стосуються напрямків впливів на перероблювані середовища концентрованими енергетичними потоками, імпульсними впливами розчинених газів за рахунок змін умов термодинамічної рівноваги в газорідинних системах, гідродинаміки газорідинних систем з обмеженням дисипативних явищ та використання внутрішніх енергетичних потенціалів середовищ у формі рекуперації, регенерації або трансформації потоків. В статье приведена информация об инновационных разработках Национального университета пищевых технологий, касающихся направлений воздействий на перерабатываемые среды концентрированными энергетическими потоками, импульсными воздействиями растворенных газов за счет изменений условий термодинамического равновесия в газожидкостных системах, гидродинамики газожидкостных систем с ограничением диссипативных явлений и использования внутренних энергетических потенциалов сред в форме рекуперации, регенерации или трансформации потоков. The article provides information on innovative design of the National University of Food Technologies related areas of environmental impacts of processed concentrated energy flows, pulse influence of dissolved gases due to changes in the conditions of thermodynamic equilibrium in the gas-liquid systems, hydrodynamics of gas-liquid systems with limited dissipative phenomena and using domestic energy potential environments in the form of recovery, regeneration or transformation flows.
 
Date 2013-12-16T09:14:27Z
2013-12-16T09:14:27Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Інновації в сучасних харчових технологіях / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, О. А. Білик, І. Ф. Максименко // Технологічні комплекси : науковий журнал– 2013. – № 1 (7). – С. 117-119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12130
 
Language uk_UK