Інновації в сучасних харчових технологіях
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інновації в сучасних харчових технологіях
Инновации в современных пищевых технологиях Innovations in modern food technologies |
|
Creator |
Білик, О. А.
Соколенко, А. І. Піддубний, В. А. Максименко, І. Ф. Билык, Е. А. Соколенко, А. И. Поддубный, В. А. Максименко, И. Ф. Bilyk, O. Sokolenko, A. Piddubny, V. Maksymenko, I. |
|
Subject |
енергетичні потоки
інтенсифікація рекуперація регенерація інноваційні розробки энергетические потоки интенсификация рекуперация регенерация инновационные разработки energy flows intensification recovery regeneration innovative developments |
|
Description |
В статті наведено інформацію про інноваційні розробки Національного університету харчових технологій, які стосуються напрямків впливів на перероблювані середовища концентрованими енергетичними потоками, імпульсними впливами розчинених газів за рахунок змін умов термодинамічної рівноваги в газорідинних системах, гідродинаміки газорідинних систем з обмеженням дисипативних явищ та використання внутрішніх енергетичних потенціалів середовищ у формі рекуперації, регенерації або трансформації потоків. В статье приведена информация об инновационных разработках Национального университета пищевых технологий, касающихся направлений воздействий на перерабатываемые среды концентрированными энергетическими потоками, импульсными воздействиями растворенных газов за счет изменений условий термодинамического равновесия в газожидкостных системах, гидродинамики газожидкостных систем с ограничением диссипативных явлений и использования внутренних энергетических потенциалов сред в форме рекуперации, регенерации или трансформации потоков. The article provides information on innovative design of the National University of Food Technologies related areas of environmental impacts of processed concentrated energy flows, pulse influence of dissolved gases due to changes in the conditions of thermodynamic equilibrium in the gas-liquid systems, hydrodynamics of gas-liquid systems with limited dissipative phenomena and using domestic energy potential environments in the form of recovery, regeneration or transformation flows.
|
|
Date |
2013-12-16T09:14:27Z
2013-12-16T09:14:27Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Інновації в сучасних харчових технологіях / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, О. А. Білик, І. Ф. Максименко // Технологічні комплекси : науковий журнал– 2013. – № 1 (7). – С. 117-119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12130 |
|
Language |
uk_UK
|
|