Запис Детальніше

Способы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Способы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки
Способи збереження свіжості хлібобулочним виробам з пшеничного борошна
Ways of maintaining the freshness of bakery flour
 
Creator Билык, Е. А.
Халикова, Е. Ф.
Малиновский, В. В.
Шабельник, О. Ю.
Білик, О. А.
Халікова, Е. Ф.
Маліновський, В. В.
Шабельник, О. Ю.
Bilyk, O.
Khalikova, E.
Malynovsky, V.
Shabelnik, O.
 
Subject свежесть хлебобулочных изделий
крахмал
белок
ретроградация
денатурация
стеклование
свіжість хлібобулочних виробів
крохмаль
білок
ретроградація
денатурація
склування
freshness of bakery products
starch
protein
retrogradation
denaturation
vitrification
 
Description Рассмотрены химизм процесса черствения хлебобулочных изделий из пшеничной муки. Приведено влияние сырья, способов приготовления теста, применение рациональных режимов технологического процесса на черствения хлебобулочных изделий. Показано в каких видах упаковки лучше сохраняется свежесть. Розглянуто хімізм процесу черствіння хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Наведено вплив сировини, способів приготування тіста, застосування раціональних режимів технологічного процесу на черствіння хлібобулочних виробів. Показано в яких видах упаковки краще зберігається свіжість. The mechanisms of the process of staling of bakery products from wheat flour. Given the impact of raw materials, methods of preparation of the test, the use of rational modes of process on the staling of bakery products. Shown what kinds of packaging is better kept freshness.
 
Date 2013-12-16T09:19:37Z
2013-12-16T09:19:37Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Cпособы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки / Е. А. Билык, Е. Ф. Халикова, В. В. Малиновский, О. Ю. Шабельник // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3 (168). – С. 52-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
 
Language other