Способы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки
Способи збереження свіжості хлібобулочним виробам з пшеничного борошна Ways of maintaining the freshness of bakery flour |
|
Creator |
Билык, Е. А.
Халикова, Е. Ф. Малиновский, В. В. Шабельник, О. Ю. Білик, О. А. Халікова, Е. Ф. Маліновський, В. В. Шабельник, О. Ю. Bilyk, O. Khalikova, E. Malynovsky, V. Shabelnik, O. |
|
Subject |
свежесть хлебобулочных изделий
крахмал белок ретроградация денатурация стеклование свіжість хлібобулочних виробів крохмаль білок ретроградація денатурація склування freshness of bakery products starch protein retrogradation denaturation vitrification |
|
Description |
Рассмотрены химизм процесса черствения хлебобулочных изделий из пшеничной муки. Приведено влияние сырья, способов приготовления теста, применение рациональных режимов технологического процесса на черствения хлебобулочных изделий. Показано в каких видах упаковки лучше сохраняется свежесть. Розглянуто хімізм процесу черствіння хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Наведено вплив сировини, способів приготування тіста, застосування раціональних режимів технологічного процесу на черствіння хлібобулочних виробів. Показано в яких видах упаковки краще зберігається свіжість. The mechanisms of the process of staling of bakery products from wheat flour. Given the impact of raw materials, methods of preparation of the test, the use of rational modes of process on the staling of bakery products. Shown what kinds of packaging is better kept freshness.
|
|
Date |
2013-12-16T09:19:37Z
2013-12-16T09:19:37Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Cпособы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки / Е. А. Билык, Е. Ф. Халикова, В. В. Малиновский, О. Ю. Шабельник // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3 (168). – С. 52-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132 |
|
Language |
other
|
|