Запис Детальніше

Hydrodynamics in a gas-liquid medium

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Hydrodynamics in a gas-liquid medium
Гідродинаміка в газорідинних середовищах
Гидродинамика в газожидкостных средах
 
Creator Chagayda, A.
Bilyk, O.
Чагайда, А. О.
Білик, О. А.
Чагайда, А. О.
Билык, Е. А.
 
Subject hydrodynamic
energy
aeration
air flow
gas-liquid
гідродинамічна
енергетика
аерація
потік повітря
газ-рідина
гидродинамика
энергетика
аэрация
поток воздуха
газ-жидкость
 
Description Gas-liquid system relating to a significant amount of technology in the food industry. Cause and effect of creating a gas-liquid systems is the organization of mass and heat transfer processes, mechanical agitation in favor of the percolation process. Achieved technical development for use in gas-liquid concentration potentials environments. Газорідинні системи стосуються значної кількості технологій в харчовій промисловості. Причиною і наслідком створення газорідинних систем є організація масо- і теплообмінних процесів, механічне перемішування в інтересах перебігу технологічних процесів. Виконано технічні розробки щодо використання концентраційних потенціалів в газорідинних середовищах. Газожидкостные системы касающихся значительного количества технологий в пищевой промышленности. Причиной и следствием создания газожидкостных систем является организация массо-и теплообменных процессов, механическое перемешивание в интересах протекания технологических процессов. Выполнено технические разработки по использованию концентрационных потенциалов в газожидкостных средах.
 
Date 2013-12-16T08:45:19Z
2013-12-16T08:45:19Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Chagayda, A. Hydrodynamics in a gas-liquid medium / A. Chagayda, O. Bilyk // NEEFood – 2013 : the second north and east european congress on food, 26-29 May, 2013, c. Kyiv. – K.: NUFT, 2013. – Р. 222.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12119
 
Language en