Hydrodynamics in a gas-liquid medium
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Hydrodynamics in a gas-liquid medium
Гідродинаміка в газорідинних середовищах Гидродинамика в газожидкостных средах |
|
Creator |
Chagayda, A.
Bilyk, O. Чагайда, А. О. Білик, О. А. Чагайда, А. О. Билык, Е. А. |
|
Subject |
hydrodynamic
energy aeration air flow gas-liquid гідродинамічна енергетика аерація потік повітря газ-рідина гидродинамика энергетика аэрация поток воздуха газ-жидкость |
|
Description |
Gas-liquid system relating to a significant amount of technology in the food industry. Cause and effect of creating a gas-liquid systems is the organization of mass and heat transfer processes, mechanical agitation in favor of the percolation process. Achieved technical development for use in gas-liquid concentration potentials environments. Газорідинні системи стосуються значної кількості технологій в харчовій промисловості. Причиною і наслідком створення газорідинних систем є організація масо- і теплообмінних процесів, механічне перемішування в інтересах перебігу технологічних процесів. Виконано технічні розробки щодо використання концентраційних потенціалів в газорідинних середовищах. Газожидкостные системы касающихся значительного количества технологий в пищевой промышленности. Причиной и следствием создания газожидкостных систем является организация массо-и теплообменных процессов, механическое перемешивание в интересах протекания технологических процессов. Выполнено технические разработки по использованию концентрационных потенциалов в газожидкостных средах.
|
|
Date |
2013-12-16T08:45:19Z
2013-12-16T08:45:19Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Chagayda, A. Hydrodynamics in a gas-liquid medium / A. Chagayda, O. Bilyk // NEEFood – 2013 : the second north and east european congress on food, 26-29 May, 2013, c. Kyiv. – K.: NUFT, 2013. – Р. 222.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12119 |
|
Language |
en
|
|