Запис Детальніше

Інновації в технології вакуумної перегонки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інновації в технології вакуумної перегонки
Инновации в технологии вакуумной перегонки
Innovations in technology vacuum distillation
 
Creator Чагайда, А. О.
Коваль, О. В.
Білик, О. А.
Чагайда, А. О.
Коваль, О. В.
Билык, Е. А.
Chagayda, A.
Koval, O. V.
Bilyk, O.
 
Subject бродіння
бродильний апарат
діоксид вуглецю
гомогенізація
стабілізація
брожение
бродильный аппарат
диоксид углерода
гомогенизация
стабилизация
fermentation
fermenter
carbon dioxide
homogenisation
settling
 
Description Обмежені об’єми бродильних апаратів призводять до розроблення раціональних технологій для зменшення собівартості продуктів бродіння.
Перспективним напрямком розвитку бродильних технологій є стабілізація осмотичних тисків в культуральних середовищах. Одна з можливостей такої стабілізації є суміщення процесів бродіння і перегонки за рахунок вакуумування середовищ, що зменшить витрати на обладнання тобто додаткові бродильні апарати. Ограниченные объемы бродильных аппаратов приводят к разработке рациональных технологий для уменьшения себестоимости продуктов брожения. Перспективным направлением развития бродильных технологий является стабилизация осмотических давлений в культуральных средах. Одна из возможностей такой стабилизации является совмещение процессов брожения и перегонки за счет вакуумирования сред уменьшит затраты на оборудование есть дополнительные бродильные аппараты. Limited amounts of fermenters lead to the development of sustainable technologies to reduce the cost of fermentation products. Promising direction of development of fermentation technology is the stabilization of osmotic pressure in the culture media. One possibility is to combine such stabilization processes of fermentation and distillation by vacuum environments will reduce the cost of equipment has more fermenters.
 
Date 2013-12-16T08:47:36Z
2013-12-16T08:47:36Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Чагайда, А. О. Інновації в технології вакуумної перегонки / А. О. Чагайда, О. В. Коваль, О. А. Білик // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2013. – С. 29-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12120
 
Language uk_UK