Запис Детальніше

Extending the shelf life of baked goods - the requirement of the present

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Extending the shelf life of baked goods - the requirement of the present
Подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів – вимога сьогодення
Увеличение продолжительности хранения хлебобулочных изделий - требование настоящего
 
Creator Bilyk, O.
Khalikova, E.
Solomyana, I.
Білик, О. А.
Халікова, Е. Ф.
Солом’яна, І. О.
Билык, Е. А.
Халикова, Е. Ф.
Соломеная, И. А.
 
Subject consumer
complex baking improver
shelf lif
beer precipitate
staling of bakery products
споживач
комплексний хлібопекарський поліпшувач
термін зберігання
пивний осад
черствіння хлібобулочних виробів
потребитель
комплексный хлебопекарный улучшитель
срок хранения
пивной осадок
черствение хлебобулочных изделий
 
Description The theses shows the use of beer protein in bakery products. The expediency of using the developed complex bakery improver "Freshness" on the basis of beer protein to extend the shelf life of baked goods made from wheat flour. В тезах наведено можливість використання пивного білка в хлібобулочних виробів. Показано доцільність застосування розробленого комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» на основі пивного білка, для подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. В тезисах приведена возможность использования пивного белка в хлебобулочных изделиях. Показана целесообразность применения разработанного комплексного хлебопекарного улучшителя «Свежесть» на основе пивного белка, для продления срока хранения хлебобулочных изделий из пшеничной муки.
 
Date 2013-12-16T08:49:07Z
2013-12-16T08:49:07Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Bilyk, O. Extending the shelf life of baked goods - the requirement of the present / O. Bilyk, E. Khalikova, I. Solomyana // Продовольча безпека: економічні, управлінські, геополітичні, екологічні, культурні виміри : збірник тез XXIV Міжнародного Колоквіуму Інституту CEDIMES, 28 жовтня – 3 лист. 2013 р, м. Київ. – К.: НУХТ, 2013 – С. 84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12121
 
Language en