Extending the shelf life of baked goods - the requirement of the present
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Extending the shelf life of baked goods - the requirement of the present
Подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів – вимога сьогодення Увеличение продолжительности хранения хлебобулочных изделий - требование настоящего |
|
Creator |
Bilyk, O.
Khalikova, E. Solomyana, I. Білик, О. А. Халікова, Е. Ф. Солом’яна, І. О. Билык, Е. А. Халикова, Е. Ф. Соломеная, И. А. |
|
Subject |
consumer
complex baking improver shelf lif beer precipitate staling of bakery products споживач комплексний хлібопекарський поліпшувач термін зберігання пивний осад черствіння хлібобулочних виробів потребитель комплексный хлебопекарный улучшитель срок хранения пивной осадок черствение хлебобулочных изделий |
|
Description |
The theses shows the use of beer protein in bakery products. The expediency of using the developed complex bakery improver "Freshness" on the basis of beer protein to extend the shelf life of baked goods made from wheat flour. В тезах наведено можливість використання пивного білка в хлібобулочних виробів. Показано доцільність застосування розробленого комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» на основі пивного білка, для подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. В тезисах приведена возможность использования пивного белка в хлебобулочных изделиях. Показана целесообразность применения разработанного комплексного хлебопекарного улучшителя «Свежесть» на основе пивного белка, для продления срока хранения хлебобулочных изделий из пшеничной муки.
|
|
Date |
2013-12-16T08:49:07Z
2013-12-16T08:49:07Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Bilyk, O. Extending the shelf life of baked goods - the requirement of the present / O. Bilyk, E. Khalikova, I. Solomyana // Продовольча безпека: економічні, управлінські, геополітичні, екологічні, культурні виміри : збірник тез XXIV Міжнародного Колоквіуму Інституту CEDIMES, 28 жовтня – 3 лист. 2013 р, м. Київ. – К.: НУХТ, 2013 – С. 84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12121 |
|
Language |
en
|
|