Запис Детальніше

Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів
Использование картофельных хлопьев в производстве хлебобулочных изделий
Use of potato flakes in the manufacture of bakery products
 
Creator Василюк, А. В.
Дробот, В. І.
Білик, О. А.
Савчук, Н. І.
Василюк, А. В.
Дробот, В. И.
Билык, Е. А.
Савчук, Н. И.
Vasylyuk, A.
Drobot, V.
Bilyk, O.
Savchuk, N.
 
Subject картопляні пластівці
пористість
черствіння
питомий об’єм
свіжість
картофельные хлопья
пористость
черствение
удельный объем
свежесть
potato flakes
porosity
staling
specific volume
freshness
 
Description Розглянуто можливість використання картопляних пластівців з метою запобігання процесу черствіння хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування картопляних пластівців в кількості від 3 до 5% покращують органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів. Рассмотрена возможность использования картофельных хлопьев с целью предотвращения процесса черствения хлебобулочных изделий. Установлено, что применение картофельных хлопьев в количестве от 3 до 5% улучшает органолептические и физико-химические показатели качества хлебобулочных изделий. The possibility of using potato flakes to prevent staling process of bakery products. Found that the use of potato flakes in an amount of from 3 to 5% improved organoleptic and physico-chemical quality of bakery products.
 
Date 2013-12-16T08:59:01Z
2013-12-16T08:59:01Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів / А. В. Василюк, В. І. Дробот, О. А. Білик, Н. І. Савчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12125
 
Language uk_UK