Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів
Использование картофельных хлопьев в производстве хлебобулочных изделий Use of potato flakes in the manufacture of bakery products |
|
Creator |
Василюк, А. В.
Дробот, В. І. Білик, О. А. Савчук, Н. І. Василюк, А. В. Дробот, В. И. Билык, Е. А. Савчук, Н. И. Vasylyuk, A. Drobot, V. Bilyk, O. Savchuk, N. |
|
Subject |
картопляні пластівці
пористість черствіння питомий об’єм свіжість картофельные хлопья пористость черствение удельный объем свежесть potato flakes porosity staling specific volume freshness |
|
Description |
Розглянуто можливість використання картопляних пластівців з метою запобігання процесу черствіння хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування картопляних пластівців в кількості від 3 до 5% покращують органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів. Рассмотрена возможность использования картофельных хлопьев с целью предотвращения процесса черствения хлебобулочных изделий. Установлено, что применение картофельных хлопьев в количестве от 3 до 5% улучшает органолептические и физико-химические показатели качества хлебобулочных изделий. The possibility of using potato flakes to prevent staling process of bakery products. Found that the use of potato flakes in an amount of from 3 to 5% improved organoleptic and physico-chemical quality of bakery products.
|
|
Date |
2013-12-16T08:59:01Z
2013-12-16T08:59:01Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів / А. В. Василюк, В. І. Дробот, О. А. Білик, Н. І. Савчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12125 |
|
Language |
uk_UK
|
|