Запис Детальніше

Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів
Использование заменителя сухой пшеничной клейковины для улучшения качества хлебобулочных изделий
Using substitute dry wheat gluten to improve the quality of bakery products
 
Creator Білик, О. А.
Матвіюк, Т. Ю.
Бивалькевич, О. І.
Бабіч, О. В.
Билык, Е. А.
Матвиюк, Т. Ю.
Бивалькевич, А. И.
Бабич, О. В.
Bilyk, O.
Matviyuk, T.
Byvalkevich, A.
Babich, O. V.
 
Subject суха пшенична клейковина
ферментний препарат
питомий об’єм хліба
собівартість
клейковина
сухая пшеничная клейковина
ферментный препарат
удельный объем хлеба
себестоимость
клейковина
dry wheat gluten
enzyme preparation
specific volume of bread
prime cost
gluten
 
Description Для покращення якості хлібобулочних виробів з борошна з низьким вмістом клейковини використовують суху пшеничну клейковину. У матеріалах наведено ефективність застосування ферментного препарату GPlus з метою зниження собівартості хлібобулочних виробів в які вноситься суха пшенична клейковина без погіршання їх якості. Для улучшения качества хлебобулочных изделий из муки с низким содержанием клейковины используют сухую пшеничную клейковину. В материалах приведена эффективность применения ферментного препарата GPlus с целью снижения себестоимости хлебобулочных изделий в которые вносится сухая пшеничная клейковина без ухудшения их качества. To improve the quality of bakery products from flour with low gluten content using dry wheat gluten. The materials shown the efficacy of the enzyme preparation GPlus to reduce the cost of bakery products that are subject to dry wheat gluten without degrading their quality.
 
Date 2013-12-16T09:00:47Z
2013-12-16T09:00:47Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів / О. А. Білик, Т. Ю. Матвіюк, О. І. Бивалькевич, О. В. Бабіч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 11-12 квітня, 2011 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. І. – С. 55-56.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12126
 
Language uk_UK