Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями
Обогащение хлебобулочных изделий микронизированными водорослями Enrichment of bakery products micronized algae |
|
Creator |
Курна, Т. С.
Сорочан, О. І. Дробот, В. І. Білик, О. А. Курная, Т. С. Сорочан, А. И. Дробот, В. И. Билык, Е. А. Kurna, T. Sorochan, A. Drobot, V. Bilyk, O. |
|
Subject |
мікронізовані водорості
біологічно активні сполуки органолептичні показники збагачення шкідливі фактори микронизированные водоросли биологически активные соединения органолептические показатели обогащение вредные факторы micronized algae biologically active compound organoleptic parameters enrichment harmful factors |
|
Description |
Для розроблення хлібобулочних виробів оздоровчо-профілактичного призначення доцільно використовувати біологічно активні сполуки. Розглянуто можливість збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями зостери. Для разработки хлебобулочных изделий оздоровительно-профилактического назначения целесообразно использовать биологически активные соединения. Рассмотрена возможность обогащения хлебобулочных изделий микронизированными водорослями зостеры. To develop bakery recreational and prophylactic purposes it is advisable to use biologically active compounds. The possibility of enrichment of bakery products micronized algae eelgrass. |
|
Date |
2013-12-16T09:10:36Z
2013-12-16T09:10:36Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями / Т. С. Курна, О. І. Сорочан, В. І. Дробот, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12127 |
|
Language |
uk_UK
|
|