Запис Детальніше

Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями
Обогащение хлебобулочных изделий микронизированными водорослями
Enrichment of bakery products micronized algae
 
Creator Курна, Т. С.
Сорочан, О. І.
Дробот, В. І.
Білик, О. А.
Курная, Т. С.
Сорочан, А. И.
Дробот, В. И.
Билык, Е. А.
Kurna, T.
Sorochan, A.
Drobot, V.
Bilyk, O.
 
Subject мікронізовані водорості
біологічно активні сполуки
органолептичні показники
збагачення
шкідливі фактори
микронизированные водоросли
биологически активные соединения
органолептические показатели
обогащение
вредные факторы
micronized algae
biologically active compound
organoleptic parameters
enrichment
harmful factors
 
Description Для розроблення хлібобулочних виробів оздоровчо-профілактичного призначення доцільно використовувати біологічно активні сполуки.
Розглянуто можливість збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями зостери. Для разработки хлебобулочных изделий оздоровительно-профилактического назначения целесообразно использовать биологически активные соединения.
Рассмотрена возможность обогащения хлебобулочных изделий микронизированными водорослями зостеры. To develop bakery recreational and prophylactic purposes it is advisable to use biologically active compounds. The possibility of enrichment of bakery products micronized algae eelgrass.
 
Date 2013-12-16T09:10:36Z
2013-12-16T09:10:36Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями / Т. С. Курна, О. І. Сорочан, В. І. Дробот, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12127
 
Language uk_UK