Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні
Применение картофелепродуктов в хлебопечении Application potato products in baking |
|
Creator |
Бахтирьов, С. Д.
Білик, О. А. Савчук, Н. І. Дробот, В. І. Бахтырев, С. Д. Билык, Е. А. Савчук, Н. И. Дробот, В. И. Bahtyrev, S. Bilyk, O. Savchuk, N. Drobot, V. |
|
Subject |
картопляні пластівці
пористість черствіння технологічний процес деформація м’якушки хліба картофельные хлопья пористость черствение технологический процесс деформация мякиша хлеба potato flakes sponginess staling technological process deformation of crumb |
|
Description |
Розглянуто можливість використання картоплепродуктів з метою затримання черствіння хлібобулочних виробів. Застосування картопляних пластівців в кількості 5% до маси борошна затримує черствіння на 35% порівняно з контролем. Рассмотрена возможность использования картофелепродуктов с целью задержания черствения хлебобулочных изделий. Применение картофельных хлопьев в количестве 5% к массе муки задерживает черствения на 35% по сравнению с контролем. The possibility of using potato to apprehend the staling of bakery products. Use of potato flakes in an amount of 5% by weight retards staling of the flour at 35% compared with the control.
|
|
Date |
2013-12-16T09:12:39Z
2013-12-16T09:12:39Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Застосування картопелепродуктів в хлібопеченні / С. Д. Бахтирьов, О. А. Білик, Н. І. Савчук, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 13-14 квіт. 2009 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. ІІ. – С. 251.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12128 |
|
Language |
uk_UK
|
|