Запис Детальніше

Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні
Применение картофелепродуктов в хлебопечении
Application potato products in baking
 
Creator Бахтирьов, С. Д.
Білик, О. А.
Савчук, Н. І.
Дробот, В. І.
Бахтырев, С. Д.
Билык, Е. А.
Савчук, Н. И.
Дробот, В. И.
Bahtyrev, S.
Bilyk, O.
Savchuk, N.
Drobot, V.
 
Subject картопляні пластівці
пористість
черствіння
технологічний процес
деформація м’якушки хліба
картофельные хлопья
пористость
черствение
технологический процесс
деформация мякиша хлеба
potato flakes
sponginess
staling
technological process
deformation of crumb
 
Description Розглянуто можливість використання картоплепродуктів з метою затримання черствіння хлібобулочних виробів. Застосування картопляних пластівців в кількості 5% до маси борошна затримує черствіння на 35% порівняно з контролем. Рассмотрена возможность использования картофелепродуктов с целью задержания черствения хлебобулочных изделий. Применение картофельных хлопьев в количестве 5% к массе муки задерживает черствения на 35% по сравнению с контролем. The possibility of using potato to apprehend the staling of bakery products. Use of potato flakes in an amount of 5% by weight retards staling of the flour at 35% compared with the control.
 
Date 2013-12-16T09:12:39Z
2013-12-16T09:12:39Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Застосування картопелепродуктів в хлібопеченні / С. Д. Бахтирьов, О. А. Білик, Н. І. Савчук, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 13-14 квіт. 2009 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. ІІ. – С. 251.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12128
 
Language uk_UK