Запис Детальніше

Влияние технологических факторов на процесс экстракции плодов рябины черноплодной

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние технологических факторов на процесс экстракции плодов рябины черноплодной
Вплив технологічних факторів на процес екстракції плодів горобини чорноплідної
Influence of technological factors on the process of black chokebery extraction
 
Creator Терлецкая, В. А.
Рубанка, Е. В.
Зинченко, И. Н.
Терлецька, В. А.
Рубанка, К. В.
Зінченко, І. М.
Terletska, V.
Rubanka, K.
Zinchenko, I.
 
Subject рябина черноплодная
экстракция
свойства экстрактов
экстрактивность
гидромодуль
горобина чорноплідна
екстракція
властивості екстрактів
екстрактивність
гідромодуль
black chokeberry
extraction
properties of the extracts
extract content
hydromodulus
 
Description Статья посвящена вопросу создания экстракта из плодов рябины черноплодной для использования в продуктах быстрого приготовления на основе зернового сырья как источника биологически активных веществ. Проанализировано влияние различных факторов (температуры, продолжительности экстракции, гидромодуля) на физические, биологические и органолептические показатели экстрактов. Установлены оптимальные технологические параметры получения экстрактов из плодов рябины черноплодной. Стаття присвячена питанню створення екстракту з плодів горобини чорноплідної для використання в продуктах швидкого приготування на основі зернової сировини як джерело біологічно активних речовин. Проаналізований вплив різних факторів (температури, тривалості екстракції, гідромодуля) на фізичні, біологічні та органолептичні показники екстрактів. Встановлені оптимальні технологічні параметри отримання екстрактів з плодів горобини чорноплідної. The article is devoted to the development of extraction technology for black chokeberry as a source of bioactive substances used in quick serve grain-basis products. The influence of different factors (temperature, extraction time, hydromodulus) on the physical, biological and organoleptic properties of extracts is considered. As a result the optimal technological parameters for black chokeberry extracts have been established.
 
Date 2013-12-16T09:26:25Z
2013-12-16T09:26:25Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Терлецкая, В. А. Влияние технологических факторов на процесс экстракции плодов рябины черноплодной / В. А. Терлецкая, Е. В. Рубанка, И. Н. Зинченко // Техника и технология пищевых производств. - 2013. - № 4. - С. 127-131.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12134
 
Language other