Исследование влияния технологических факторов на процесс экстракции корня имбиря в производстве быстрорастворимого кофе и чая
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование влияния технологических факторов на процесс экстракции корня имбиря в производстве быстрорастворимого кофе и чая
Дослідження впливу технологічних факторів на процес екстракції кореня імбиру у виробництві швидкорозчинної кави та чаю Research of influence of technological factors on the extraction process of ginger root in the production of instant coffee and tea |
|
Creator |
Терлецкая, В. А.
Рубанка, Е. В. Зинченко, И. Н. Терлецька, В. А. Рубанка, К. В. Зінченко, І. М. Terletska, V. Rubanka, K. Zinchenko, I. |
|
Subject |
кофе
чай экстракты имбирь гидромодуль кава чай екстракти імбир гідромодуль coffee tea extracts ginger hydromodulus |
|
Description |
Публикация посвящена исследованию влияния технологических факторов на процесс извлечения экстрактивных веществ из корня имбиря. Результаты показали, что при экстракции корня имбиря водой оптимальными условиями получения экстрактов является температура 90 °С, продолжительность 45 минут, гидромодуль 1:10. Установленные технологические параметры позволят увеличить выход готового продукта. Публікація присвячена дослідженню впливу технологічних факторів на процес вилучення екстрактивних речовин з кореня імбиру. Результати показали, що при екстракції кореня імбиру водою оптимальними умовами отримання екстрактів є температура 90 °С, тривалість 45 хвилин, гідромодуль 1:10. Встановлені технологічні параметри дозволять збільшити вихід готового продукту. The paper is devoted to the research of influence of technological factors on the extraction process of extractive matters from a ginger root. Results showed that at extraction of ginger root by water the optimal terms of receipt of extracts are temperature 90°C, processing time 45 minutes, hydromodulus 1:10. The set technological parameters will allow to increase the product yield.
|
|
Date |
2013-12-16T09:37:11Z
2013-12-16T09:37:11Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Терлецкая, В. А. Исследование влияния технологических факторов на процесс экстракции корня имбиря в производстве быстрорастворимого кофе и чая / В. А. Терлецкая, Е. В. Рубанка, И. Н. Зинченко // Ғылым. Білім. Жастар: респ. жас ғалымдар конф-сы. Наука. Образование. Молодежь: мат-лы респ. конф. молодых ученых (18-19 апреля 2013 г.) Science. Education. Youth. – Алматы : АТУ, 2013. – С. 91–93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12137 |
|
Language |
other
|
|