Запис Детальніше

Теплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової води

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової води
Теплофизические свойства диффузионного сока и жомопрессовой воды
Thermal properties of the juice and pulp pressing water
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
 
Subject дифузійний сік
диффузионный сок
diffusion juice
жомопресова вода
жомопрессовая вода
pulp press water
вміст сухих речовин
содержание сухих веществ
solids content
 
Description Для інтервалу температур 0...130 С і вмісту сухих речовин 0...16% запропоновано формули оціненої точності для густини, тепло і температуропровідності, теплоємності та динамічної в'язкості виробничих цукрових розчинів.

Для интервала температур 0 ... 130 С и содержания сухих веществ 0 ... 16% предложено формулы оцененной точности для плотности, тепло и температуропроводности, теплоемкости и динамической вязкости производственных сахарных растворов.

For the temperature range 0 ... 130 C and dry matter content of 16% 0 ... Formulas estimated accuracy for density, heat and temperature, heat capacity and dynamic viscosity of industrial sugar solutions.
 
Date 2013-12-16T10:04:36Z
2013-12-16T10:04:36Z
1997
 
Type Thesis
 
Identifier Сінат-Радченко, Д. Є. Теплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової води / Д. Є. Сінат-Радченко // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції, 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12143