Теплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової води
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової води
Теплофизические свойства диффузионного сока и жомопрессовой воды Thermal properties of the juice and pulp pressing water |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. |
|
Subject |
дифузійний сік
диффузионный сок diffusion juice жомопресова вода жомопрессовая вода pulp press water вміст сухих речовин содержание сухих веществ solids content |
|
Description |
Для інтервалу температур 0...130 С і вмісту сухих речовин 0...16% запропоновано формули оціненої точності для густини, тепло і температуропровідності, теплоємності та динамічної в'язкості виробничих цукрових розчинів. Для интервала температур 0 ... 130 С и содержания сухих веществ 0 ... 16% предложено формулы оцененной точности для плотности, тепло и температуропроводности, теплоемкости и динамической вязкости производственных сахарных растворов. For the temperature range 0 ... 130 C and dry matter content of 16% 0 ... Formulas estimated accuracy for density, heat and temperature, heat capacity and dynamic viscosity of industrial sugar solutions. |
|
Date |
2013-12-16T10:04:36Z
2013-12-16T10:04:36Z 1997 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Сінат-Радченко, Д. Є. Теплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової води / Д. Є. Сінат-Радченко // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції, 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12143 |
|