Харчові добавки до салатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Харчові добавки до салатів
Пищевые добавки к салатам Food additives to salads |
|
Creator |
Бажай, С. А.
Бажай, С. А. Bazhay, S. Штепа, С. Штепа, С. Shtepa, S. |
|
Subject |
цукор
екстракт стевії салати оцтова кислота оцет лимонна кислота рецептура сахар салаты экстракт стэвии уксусная кислота уксус лимонная кислота рецептура sugar extract stevії salads acetic acid vinegar citric acid recipes |
|
Description |
Досліджено можливість застосування при виробництві салатів лимонної кислоти замість оцету харчового, отриманого в результаті розведення хімічно синтезованої оцтової кислоти. Наявність цукру в деяких салатах звужує коло їх споживачів. Запропоновано використання як цукрозамінника згущеного водного екстракту стевії. Исследована возможность применения при производстве салатов лимонной кислоты вместо уксуса пищевого, полученного в результате разведения химически синтезированной уксусной кислоты. Наличие сахара в некоторых салатах сужает круг их потребителей. Предложено использование как сахарозаменителя сгущенного водного экстракта стевии. The possibility of use in the manufacture of salad vinegar instead of citric acid food derived from breeding chemically synthesized acetic acid. The presence of sugar in some salads narrows the range of consumers. The use of sweeteners like stevia extract condensed water. |
|
Date |
2013-12-16T08:41:47Z
2013-12-16T08:41:47Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бажай-Жежерун, С. Харчові добавки до салатів / С. Бажай-Жежерун, С. Штепа // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ всеукраїнської науково-практичної конференції. - К.: НУХТ, 2013. – С. 51-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12117 |
|
Language |
other
|
|