Запис Детальніше

Харчові добавки до салатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Харчові добавки до салатів
Пищевые добавки к салатам
Food additives to salads
 
Creator Бажай, С. А.
Бажай, С. А.
Bazhay, S.
Штепа, С.
Штепа, С.
Shtepa, S.
 
Subject цукор
екстракт стевії
салати
оцтова кислота
оцет
лимонна кислота
рецептура
сахар
салаты
экстракт стэвии
уксусная кислота
уксус
лимонная кислота
рецептура
sugar
extract stevії
salads
acetic acid
vinegar
citric acid
recipes
 
Description Досліджено можливість застосування при виробництві салатів лимонної кислоти замість оцету харчового, отриманого в результаті розведення хімічно синтезованої оцтової кислоти. Наявність цукру в деяких салатах звужує коло їх споживачів. Запропоновано використання як цукрозамінника згущеного водного екстракту стевії.

Исследована возможность применения при производстве салатов лимонной кислоты вместо уксуса пищевого, полученного в результате разведения химически синтезированной уксусной кислоты. Наличие сахара в некоторых салатах сужает круг их потребителей. Предложено использование как сахарозаменителя сгущенного водного экстракта стевии.

The possibility of use in the manufacture of salad vinegar instead of citric acid food derived from breeding chemically synthesized acetic acid. The presence of sugar in some salads narrows the range of consumers. The use of sweeteners like stevia extract condensed water.
 
Date 2013-12-16T08:41:47Z
2013-12-16T08:41:47Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Бажай-Жежерун, С. Харчові добавки до салатів / С. Бажай-Жежерун, С. Штепа // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ всеукраїнської науково-практичної конференції. - К.: НУХТ, 2013. – С. 51-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12117
 
Language other