Запис Детальніше

Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого
Биологически-активированое зерно пшеницы – основной компонент батончика глазированого
Biologically activating grain of wheat - the main component of glazing bars
 
Creator Бажай, С. А.
Бажай, С. А.
Bazhay, S.
Смульська, В.
Смульская, В.
Smulska, V.
Харітон, Т.
Харитон, Т.
Shariton, T.
 
Subject рецептура
вітаміни
злаковий батончик
пророщене зерно пшениці
гідротермічне оброблення
рецептура
злаковый батончик
витамины
пророщенное зерно пшеницы
гидротермической обработки
compounding
vitamins
сereal bar
germinated wheat
hydrothermal processing
 
Description Встановлено, що інтенсивне гідротермічне оброблення, яке включає пророщування, підвищує харчову та біологічну цінність зерна. Досліджено можливість використання біологічно активованого зерна пшениці, як основного компонента батончика глазурованого. Компонентний склад батончика включає пророщене зерно пшениці, сухофрукти, мед, агар, насіння льону. Визначено органолептичні показники зразків батончиків, виготовлених у лабораторних умовах.
Установлено, что интенсивная гидротермическая обработка, включающая проращивание, повышает пищевую и биологическую ценность зерна. Исследована возможность использования биологически активированного зерна пшеницы, в качестве основного компонента батончика глазированного. Компонентный состав батончика включает пророщенное зерно пшеницы, сухофрукты, мед, агар, семена льна. Определены органолептические показатели образцов батончиков, изготовленных в лабораторных условиях.
Established that intense hydrothermal treatment, which includes germination, increases the nutritional and biological value of grain. The possibility of using biologically activated wheat as the main component bar glazed. Component composition includes bars sprouted grain wheat, dried fruit, honey, agar, flaxseed. Defined organoleptic bars samples produced in the laboratory.
 
Date 2013-12-16T08:40:42Z
2013-12-16T08:40:42Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Бажай-Жежерун, С. Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого / С. Бажай-Жежерун, В. Смульська, Т. Харітон // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції. - К.: НУХТ, 2013 – С. 111.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12110
 
Language other