Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого
Биологически-активированое зерно пшеницы – основной компонент батончика глазированого Biologically activating grain of wheat - the main component of glazing bars |
|
Creator |
Бажай, С. А.
Бажай, С. А. Bazhay, S. Смульська, В. Смульская, В. Smulska, V. Харітон, Т. Харитон, Т. Shariton, T. |
|
Subject |
рецептура
вітаміни злаковий батончик пророщене зерно пшениці гідротермічне оброблення рецептура злаковый батончик витамины пророщенное зерно пшеницы гидротермической обработки compounding vitamins сereal bar germinated wheat hydrothermal processing |
|
Description |
Встановлено, що інтенсивне гідротермічне оброблення, яке включає пророщування, підвищує харчову та біологічну цінність зерна. Досліджено можливість використання біологічно активованого зерна пшениці, як основного компонента батончика глазурованого. Компонентний склад батончика включає пророщене зерно пшениці, сухофрукти, мед, агар, насіння льону. Визначено органолептичні показники зразків батончиків, виготовлених у лабораторних умовах. Установлено, что интенсивная гидротермическая обработка, включающая проращивание, повышает пищевую и биологическую ценность зерна. Исследована возможность использования биологически активированного зерна пшеницы, в качестве основного компонента батончика глазированного. Компонентный состав батончика включает пророщенное зерно пшеницы, сухофрукты, мед, агар, семена льна. Определены органолептические показатели образцов батончиков, изготовленных в лабораторных условиях. Established that intense hydrothermal treatment, which includes germination, increases the nutritional and biological value of grain. The possibility of using biologically activated wheat as the main component bar glazed. Component composition includes bars sprouted grain wheat, dried fruit, honey, agar, flaxseed. Defined organoleptic bars samples produced in the laboratory. |
|
Date |
2013-12-16T08:40:42Z
2013-12-16T08:40:42Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бажай-Жежерун, С. Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого / С. Бажай-Жежерун, В. Смульська, Т. Харітон // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції. - К.: НУХТ, 2013 – С. 111.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12110 |
|
Language |
other
|
|