Запис Детальніше

Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини
Definition of rational design and operational characteristics of the equipment for the transportation of non-food raw meat
Определение рациональных конструктивных и эксплуатационных характеристик оборудования для транспортировки непищевой мясного сырья
 
Creator Беседа, С. Д.
Беседа, С. Д.
Beseda, S.
Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В.
Shtefan, E.
Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
 
Subject нехарчова м'ясна сировина
конструктивні характеристики обладнання
експлуатаційні характеристики обладнання
непищевое мясное сырье
конструктивные характеристики оборудования
эксплуатационные характеристики оборудования
non-food raw meat
structural characteristics of the equipment
performance of equipment
 
Description Для харчової промисловості найдосконалішими слід вважати технологічні лінії закритого виконання. В них сировина, напівфабрикати, складові компоненти виробництва, які часто шкідливо впливають на навколишнє середовище, розміщуються в закритому обладнанні. For the food industry should be considered most advanced production lines closed execution. In these materials, intermediates, components of production, which are often harmful impact on the environment, are placed in an enclosed equipment. Для пищевой промышленности самыми следует считать технологические линии закрытого исполнения. В них сырье, полуфабрикаты, компоненты производства, часто вредно влияют на окружающую среду, размещаются в закрытом оборудовании.
 
Date 2013-12-16T08:41:09Z
2013-12-16T08:41:09Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Беседа, С. Д. Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини / С. Д. Беседа, Є. В. Штефан, В. М. Таран // Мясное дело. — 2006. — № 11. — С. 66-68.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12111
 
Language other