Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини
Definition of rational design and operational characteristics of the equipment for the transportation of non-food raw meat Определение рациональных конструктивных и эксплуатационных характеристик оборудования для транспортировки непищевой мясного сырья |
|
Creator |
Беседа, С. Д.
Беседа, С. Д. Beseda, S. Штефан, Є. В. Штефан, Е. В. Shtefan, E. Таран, В. М. Таран, В. М. Taran, V. M. |
|
Subject |
нехарчова м'ясна сировина
конструктивні характеристики обладнання експлуатаційні характеристики обладнання непищевое мясное сырье конструктивные характеристики оборудования эксплуатационные характеристики оборудования non-food raw meat structural characteristics of the equipment performance of equipment |
|
Description |
Для харчової промисловості найдосконалішими слід вважати технологічні лінії закритого виконання. В них сировина, напівфабрикати, складові компоненти виробництва, які часто шкідливо впливають на навколишнє середовище, розміщуються в закритому обладнанні. For the food industry should be considered most advanced production lines closed execution. In these materials, intermediates, components of production, which are often harmful impact on the environment, are placed in an enclosed equipment. Для пищевой промышленности самыми следует считать технологические линии закрытого исполнения. В них сырье, полуфабрикаты, компоненты производства, часто вредно влияют на окружающую среду, размещаются в закрытом оборудовании.
|
|
Date |
2013-12-16T08:41:09Z
2013-12-16T08:41:09Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Беседа, С. Д. Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини / С. Д. Беседа, Є. В. Штефан, В. М. Таран // Мясное дело. — 2006. — № 11. — С. 66-68.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12111 |
|
Language |
other
|
|