Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах
О применении трехстадийном режимов для сушки макарон в плоских кассетах On the application of three-stage regime for drying pasta in flat tapes |
|
Creator |
Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф. Bulyandra, O. Таранов, І. Т. Таранов, И. Т. Taranov, I. Курганська, А. І. Курганская, А. И. Kurganska, A. |
|
Subject |
сушіння
сушка drying відносна вологість относительная влажность humidity |
|
Description |
Сушіння - це найбільш трудомісткий, тривалий та енергоємний процес виробництва макаронних виробів. Тому зростання продуктивності праці у виробництві макаронних виробів значно залежатиме від скорочення тривалості сушіння. Сушка - это трудоемкий, длительный и энергоемкий процесс производства макаронных изделий. Поэтому рост производительности труда в производстве макаронных изделий значительно зависеть от сокращения продолжительности сушки Drying - is the most labor-intensive, energy-intensive and lengthy process of production of pasta. Therefore, productivity growth in the production of pasta much will depend on reducing the length of the drying. |
|
Date |
2013-12-16T09:44:26Z
2013-12-16T09:44:26Z 1972 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Буляндра, О. Ф. Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах / О. Ф. Буляндра, І. Т. Таранов, А. І. Курганська // Харчова промисловість. – 1972. - № 6. – С. 37-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12139 |
|