Запис Детальніше

Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах
О применении трехстадийном режимов для сушки макарон в плоских кассетах
On the application of three-stage regime for drying pasta in flat tapes
 
Creator Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф.
Bulyandra, O.
Таранов, І. Т.
Таранов, И. Т.
Taranov, I.
Курганська, А. І.
Курганская, А. И.
Kurganska, A.
 
Subject сушіння
сушка
drying
відносна вологість
относительная влажность
humidity
 
Description Сушіння - це найбільш трудомісткий, тривалий та енергоємний процес виробництва макаронних виробів. Тому зростання продуктивності праці у виробництві макаронних виробів значно залежатиме від скорочення тривалості сушіння.

Сушка - это трудоемкий, длительный и энергоемкий процесс производства макаронных изделий. Поэтому рост производительности труда в производстве макаронных изделий значительно зависеть от сокращения продолжительности сушки

Drying - is the most labor-intensive, energy-intensive and lengthy process of production of pasta. Therefore, productivity growth in the production of pasta much will depend on reducing the length of the drying.
 
Date 2013-12-16T09:44:26Z
2013-12-16T09:44:26Z
1972
 
Type Article
 
Identifier Буляндра, О. Ф. Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах / О. Ф. Буляндра, І. Т. Таранов, А. І. Курганська // Харчова промисловість. – 1972. - № 6. – С. 37-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12139