Запис Детальніше

Про міграцію вологи в макаронах при сушінні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про міграцію вологи в макаронах при сушінні
О миграции влаги в макаронах при сушке
On the migration of moisture pasta drying
 
Creator Таранов, І. Т.
Таранов, И. Т.
Taranov, I.
Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф.
Bulyandra, O.
 
Subject температура
температура
temperature
сушіння
сушка
drying
вологовміст
влагосодержание
moisture
 
Description Температура матеріалу є одним з найважливіших показників процесу сушіння. У літературі цей показник характеризується як основна характеристика процесу сушіння, яка залежить не тільки від властивостей матеріалу, а й від параметрів теплоносія і способу сушіння.

Температура материала является одним из важнейших показателей процесса сушки. В литературе этот показатель характеризуется как основная характеристика процесса сушки, которая зависит не только от свойств материала, но и от параметров теплоносителя и способа сушки.

The temperature of the material is one of the most important indicators of the drying process. In the literature, the figure is described as the main characteristic of the drying process, which depends not only on material properties but also on the parameters of carrier and method of drying.
 
Date 2013-12-16T09:52:52Z
2013-12-16T09:52:52Z
1976
 
Type Article
 
Identifier Таранов, І. Т. Про міграцію вологи в макаронах при сушінні / І. Т. Таранов, О. Ф. Буляндра // Харчова промисловість. – 1976. - № 3. – С. 34-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12140