Запис Детальніше

Perfection of equipment for improvement of rusk wares

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Perfection of equipment for improvement of rusk wares
Удосконалення обладнання для виробництва сухарних виробів
Усовершенствование оборудования для производства сухарных изделий
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, В. И.
Теличкун, В. І.
Кравченко, О. И.
Кравченко, В. І.
Telichkun, Yu.
Telichkun, V.
Kravchenko, O. I.
 
Subject dough
treatment of dough purveyances
mixing-fermentation-forming unit
тісто
тесто
обробка тістових заготовок
обработка тестових заготовок
змішувально-бродильно-формувальний агрегат
cмесительно-бродильно-формующий агрегат
 
Description Необхідність комплексного удосконалення процесу виробництва сухарних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі їхнього виробництва.
Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах.

The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment.
The process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough.


Необходимость комплексного усовершенствования процесса производства сухарных изделий следует из широкого использования ручного труда, громоздкого оборудования при традиционном способе их производства.
Нами исследован процесс замешивания и разделки теста. Установлено, что интенсивное замешивания теста позволяет сократить продолжительность его брожения, предложено разрыхление тестовых заготовок в динамических условиях.
 
Date 2013-12-17T07:34:45Z
2013-12-17T07:34:45Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Telichkun, Yu. Perfection of equipment for improvement of rusk wares / Yu. Telychkun, V. Telychkun, O. Kravchenko // Integrated systems for agri-food production SIPA 2013 : abstract book of the Conference, 26-26 вер. 2013р. - Sibiu, Romania, 2013. – Р. 66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12208