Perfection of equipment for improvement of rusk wares
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Perfection of equipment for improvement of rusk wares
Удосконалення обладнання для виробництва сухарних виробів Усовершенствование оборудования для производства сухарных изделий |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. И. Теличкун, В. І. Кравченко, О. И. Кравченко, В. І. Telichkun, Yu. Telichkun, V. Kravchenko, O. I. |
|
Subject |
dough
treatment of dough purveyances mixing-fermentation-forming unit тісто тесто обробка тістових заготовок обработка тестових заготовок змішувально-бродильно-формувальний агрегат cмесительно-бродильно-формующий агрегат |
|
Description |
Необхідність комплексного удосконалення процесу виробництва сухарних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі їхнього виробництва. Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах. The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment. The process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough. Необходимость комплексного усовершенствования процесса производства сухарных изделий следует из широкого использования ручного труда, громоздкого оборудования при традиционном способе их производства. Нами исследован процесс замешивания и разделки теста. Установлено, что интенсивное замешивания теста позволяет сократить продолжительность его брожения, предложено разрыхление тестовых заготовок в динамических условиях. |
|
Date |
2013-12-17T07:34:45Z
2013-12-17T07:34:45Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Telichkun, Yu. Perfection of equipment for improvement of rusk wares / Yu. Telychkun, V. Telychkun, O. Kravchenko // Integrated systems for agri-food production SIPA 2013 : abstract book of the Conference, 26-26 вер. 2013р. - Sibiu, Romania, 2013. – Р. 66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12208 |
|