Запис Детальніше

Розроблення рецептур оздоровчих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення рецептур оздоровчих продуктів
Разработка рецептур оздоровительных продуктов
Development of compounding of health products
 
Creator Бажай, С. А.
Бажай, С. А.
Bazhay, S.
Федоренченко, Л. О.
Федоренченко, Л. А.
Fedorenchenko, L.
Мірошник, В. О.
Мирошник, В. А.
Miroshnik, V.
 
Subject вітаміни
пророщене зерно пшениці
оздоровчі продукти
рецептури
оптимальний склад
суміші
витамины
пророщеное зерно пшеницы
оздоровительные продукты
рецептуры
оптимальный склад
смеси
vitamins
proroschene grain of wheat
health products
compounding
optimum composition
mixtures
 
Description Симплексним методом лінійного програмування здійснено розрахунок оптимального рецептурного складу сумішей на основі пророщеного зерна пшениці для оздоровчого харчування. Критерієм оптимальності плану прийнято максимальну кількість вітамінів Е, С, РР та каротину. Під час формування композицій сумішей враховували усі вимоги оздоровчого харчування. Досліджено властивості готових виробів.
Симплексным методом линейного программирования осуществлен расчет оптимального рецептурного состава смесей на основе пророщенного зерна пшеницы для оздоровительного питания. Критерием оптимума плана принято максимальное количество витаминов Е, С, РР и каротина. При формировании композиций смесей учитывали все требования оздоровительного питания. Исследованы свойства готовых изделий.
The symplex method of the linear programming is carry out the calculation of optimum compounding composition of mixtures on the basis of proroschenogo grain of wheat for a health feed. Is the criterion of optimum of plan accept the maximal amount of vitamins of E, S, RR and . During forming of compositions of mixtures took into account all requirements of health feed. Properties of the finished products are investigational.
 
Date 2013-12-17T11:16:58Z
2013-12-17T11:16:58Z
2005
 
Type Other
 
Identifier Бажай, С. А. Розроблення рецептур оздоровчих продуктів/ С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко, В. О. Мірошник // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : IX Міжнародна науково-технічна конференція. – К.: НУХТ, 2005. - Ч. ІІ. - С. 7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223
 
Language other