Розроблення рецептур оздоровчих продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення рецептур оздоровчих продуктів
Разработка рецептур оздоровительных продуктов Development of compounding of health products |
|
Creator |
Бажай, С. А.
Бажай, С. А. Bazhay, S. Федоренченко, Л. О. Федоренченко, Л. А. Fedorenchenko, L. Мірошник, В. О. Мирошник, В. А. Miroshnik, V. |
|
Subject |
вітаміни
пророщене зерно пшениці оздоровчі продукти рецептури оптимальний склад суміші витамины пророщеное зерно пшеницы оздоровительные продукты рецептуры оптимальный склад смеси vitamins proroschene grain of wheat health products compounding optimum composition mixtures |
|
Description |
Симплексним методом лінійного програмування здійснено розрахунок оптимального рецептурного складу сумішей на основі пророщеного зерна пшениці для оздоровчого харчування. Критерієм оптимальності плану прийнято максимальну кількість вітамінів Е, С, РР та каротину. Під час формування композицій сумішей враховували усі вимоги оздоровчого харчування. Досліджено властивості готових виробів. Симплексным методом линейного программирования осуществлен расчет оптимального рецептурного состава смесей на основе пророщенного зерна пшеницы для оздоровительного питания. Критерием оптимума плана принято максимальное количество витаминов Е, С, РР и каротина. При формировании композиций смесей учитывали все требования оздоровительного питания. Исследованы свойства готовых изделий. The symplex method of the linear programming is carry out the calculation of optimum compounding composition of mixtures on the basis of proroschenogo grain of wheat for a health feed. Is the criterion of optimum of plan accept the maximal amount of vitamins of E, S, RR and . During forming of compositions of mixtures took into account all requirements of health feed. Properties of the finished products are investigational. |
|
Date |
2013-12-17T11:16:58Z
2013-12-17T11:16:58Z 2005 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Бажай, С. А. Розроблення рецептур оздоровчих продуктів/ С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко, В. О. Мірошник // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : IX Міжнародна науково-технічна конференція. – К.: НУХТ, 2005. - Ч. ІІ. - С. 7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223 |
|
Language |
other
|
|