Про врахування деяких аспектів впливу білкової складової продуктів харчування на здоров’я людей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Про врахування деяких аспектів впливу білкової складової продуктів харчування на здоров’я людей
Об учете некоторых аспектов влияния белковой составляющей продуктов питания на здоровье людей On consideration of some aspects of the impact of the protein component of food on health |
|
Creator |
Федоренченко, Л. О.
Федоренченко, Л. А. Fedorenchenko, L. Бажай, С. А. Бажай, С. А. Bazhay, S. |
|
Subject |
незамінні амінокислоти
біологічна цінність ідеальний білок харчові продукти метод визначення скор незаменимые аминокислоты идеальный белок биологическая ценность пищевые продукты метод определения скор essential amino acids biological value ideal protein foods fast method for determining |
|
Description |
Методом розрахунку скор незамінних амінокислот перевірити ступінь відповідності ідеальному білку білків найбільш відомих видів продовольчої сировини. Встановлено, що у багатьох продуктах у надмірній кількості присутні такі амінокислоти як метіонін (білок курячого яйця,), лізин (м’ясо кролика, молоко), триптофан, фенілаланін з тирозином (молоко, м’ясо свинини, яловичини). Методом расчета скор незаменимых аминокислот проверить степень соответствия идеальному белку белков наиболее известных видов продовольственного сырья. Установлено, что во многих продуктах в избыточном количестве присутствуют такие аминокислоты как метионин (белок куриного яйца,), лизин (мясо кролика, молоко), триптофан, фенилаланин с тирозином (молоко, мясо свинины, говядины). The method of calculating abbr essential amino check the degree of conformity ideal protein proteins most well known types of raw food. Found that many foods in excessive amounts are present such as amino acid methionine (white chicken eggs), lysine (rabbit meat, milk), tryptophan, phenylalanine with tyrosine (milk, meat, pork, beef). |
|
Date |
2013-12-17T11:16:52Z
2013-12-17T11:16:52Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Федоренченко, Л. О. Про врахування деяких аспектів впливу білкової складової продуктів харчування на здоров’я людей / С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко // Проблеми харчування населення України : всеукраїнська науково-практична конференція. – Полтавський університет споживчої кооперації України, 2003. - С. 170–174.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12222 |
|
Language |
other
|
|