Запис Детальніше

Про врахування деяких аспектів впливу білкової складової продуктів харчування на здоров’я людей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про врахування деяких аспектів впливу білкової складової продуктів харчування на здоров’я людей
Об учете некоторых аспектов влияния белковой составляющей продуктов питания на здоровье людей
On consideration of some aspects of the impact of the protein component of food on health
 
Creator Федоренченко, Л. О.
Федоренченко, Л. А.
Fedorenchenko, L.
Бажай, С. А.
Бажай, С. А.
Bazhay, S.
 
Subject незамінні амінокислоти
біологічна цінність
ідеальний білок
харчові продукти
метод визначення скор
незаменимые аминокислоты
идеальный белок
биологическая ценность
пищевые продукты
метод определения скор
essential amino acids
biological value
ideal protein foods
fast method for determining
 
Description Методом розрахунку скор незамінних амінокислот перевірити ступінь відповідності ідеальному білку білків найбільш відомих видів продовольчої сировини. Встановлено, що у багатьох продуктах у надмірній кількості присутні такі амінокислоти як метіонін (білок курячого яйця,), лізин (м’ясо кролика, молоко), триптофан, фенілаланін з тирозином (молоко, м’ясо свинини, яловичини).
Методом расчета скор незаменимых аминокислот проверить степень соответствия идеальному белку белков наиболее известных видов продовольственного сырья. Установлено, что во многих продуктах в избыточном количестве присутствуют такие аминокислоты как метионин (белок куриного яйца,), лизин (мясо кролика, молоко), триптофан, фенилаланин с тирозином (молоко, мясо свинины, говядины).
The method of calculating abbr essential amino check the degree of conformity ideal protein proteins most well known types of raw food. Found that many foods in excessive amounts are present such as amino acid methionine (white chicken eggs), lysine (rabbit meat, milk), tryptophan, phenylalanine with tyrosine (milk, meat, pork, beef).
 
Date 2013-12-17T11:16:52Z
2013-12-17T11:16:52Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Федоренченко, Л. О. Про врахування деяких аспектів впливу білкової складової продуктів харчування на здоров’я людей / С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко // Проблеми харчування населення України : всеукраїнська науково-практична конференція. – Полтавський університет споживчої кооперації України, 2003. - С. 170–174.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12222
 
Language other