Запис Детальніше

Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі
Пути автоматизации определения содержания крахмала в перерабатываемом картофеле
By automating the determination of starch in processed potato
 
Creator Гончаренко, Б. М.
Гончаренко, Б. Н.
Goncharenko, B.
Віхрова, Л. Г.
Вихрова, Л. Г.
Vichrova, L.
 
Subject картопля як сировина
вміст крохмалю
автоматизація визначень
густинний метод визначення
ваги Парова
некрохмальні сухі речовини
поправки на поверхневу вологу і температуру води
картофель как сырье
содержание крахмала
автоматизация определений
плотностный метод определения
весы Парова
некрахмальные сухие вещества
поправки на поверхностную влагу и температуру воды
potatoes as raw materials
the starch content
the automation of the definitions
density method for determining
scales parovs
non-starch dry matter
adjustment for surface moisture and temperature of the water
 
Description Запропонований густинний метод визначення крохмальності проби картоплі при її прийманні чи переробці на спирт або крохмаль передбачає автоматичне вимірювання лише трьох величин (маси проби на повітрі та у воді і температури води), за якими легко провести обчислення крохмальності цієї проби, яке також просто автоматизувати.
Предложенный плотностный метод определения крохмалистости пробы картофеля при ее приемке или переработке на спирт (или крахмал) предусматривает автоматическое измерение только трех параметров (массы пробы на воздухе и в воде и температуры воды), по которым легко произвести вычисление крохмалистости этой пробы, которое также просто автоматизировать.
The proposed densitymethod for determining starch of samples of potato in its receiving or processing into alcohol or starch provides automatic measurement of only three variables (sample weight in air and in water and water temperature), which is easy to calculate starch this sample, it is also easy to automate.
 
Date 2013-12-19T09:21:45Z
2013-12-19T09:21:45Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Гончаренко, Б. М. Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі / Б. М. Гончаренко, Л. Г. Віхрова // Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація : зб. наукових праць КДТУ. – 2002. – № 11. – С. 3-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12260