Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі
Пути автоматизации определения содержания крахмала в перерабатываемом картофеле By automating the determination of starch in processed potato |
|
Creator |
Гончаренко, Б. М.
Гончаренко, Б. Н. Goncharenko, B. Віхрова, Л. Г. Вихрова, Л. Г. Vichrova, L. |
|
Subject |
картопля як сировина
вміст крохмалю автоматизація визначень густинний метод визначення ваги Парова некрохмальні сухі речовини поправки на поверхневу вологу і температуру води картофель как сырье содержание крахмала автоматизация определений плотностный метод определения весы Парова некрахмальные сухие вещества поправки на поверхностную влагу и температуру воды potatoes as raw materials the starch content the automation of the definitions density method for determining scales parovs non-starch dry matter adjustment for surface moisture and temperature of the water |
|
Description |
Запропонований густинний метод визначення крохмальності проби картоплі при її прийманні чи переробці на спирт або крохмаль передбачає автоматичне вимірювання лише трьох величин (маси проби на повітрі та у воді і температури води), за якими легко провести обчислення крохмальності цієї проби, яке також просто автоматизувати. Предложенный плотностный метод определения крохмалистости пробы картофеля при ее приемке или переработке на спирт (или крахмал) предусматривает автоматическое измерение только трех параметров (массы пробы на воздухе и в воде и температуры воды), по которым легко произвести вычисление крохмалистости этой пробы, которое также просто автоматизировать. The proposed densitymethod for determining starch of samples of potato in its receiving or processing into alcohol or starch provides automatic measurement of only three variables (sample weight in air and in water and water temperature), which is easy to calculate starch this sample, it is also easy to automate. |
|
Date |
2013-12-19T09:21:45Z
2013-12-19T09:21:45Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гончаренко, Б. М. Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі / Б. М. Гончаренко, Л. Г. Віхрова // Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація : зб. наукових праць КДТУ. – 2002. – № 11. – С. 3-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12260 |
|