Запис Детальніше

Визначення оптимальних параметрів пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення оптимальних параметрів пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів
Определение оптимальных параметров проращивания зерна пшеницы для производства оздоровительных продуктов
Determination of optimum parameters of sprouting of grain of wheat is for making of health-improvement products
 
Creator Бажай, С. А.
Бажай, С. А.
Bazhay, S.
Федоренченко, Л. О.
Федоренченко, Л. А.
Fedorenchenko, L.
Мірошник, В. О.
Мирошник, В. А.
Miroshnik, V.
 
Subject пророщування
вітаміни антиоксиданти
отимізація
оптимальні параметри
проращивание
антиоксиданты
оптимизация
оптимальные параметры
vitamins is antioxidants
optimum parameters
оtimization
sprouting
 
Description Визначено рівняння регресій залежності вмісту вітамінів антиоксидантів та фітину у зерні пшениці від тривалості та температури пророщування. Проведено оптимізацію процесу пророщування методом Харрінгтона й визначено оптимальні параметри пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів, а саме: температура пророщування 16 ˚С й тривалість пророщування 48 год.

Certainly equalization regressions of dependence of content of vitamins antioxidants and phytate is in the grain of wheat from duration and temperature of sprouting. Optimization of process of sprouting the method of Harringtona and certainly optimum parameters of sprouting grain of wheat is conducted for making of health-improvement products, namely: temperature of sprouting 16 ˚С and duration of sprouting of 48 h.

Определенно уравнение регрессий зависимости содержимого витаминов антиоксидантов и фитина в зерне пшеницы от длительности и температуры проращивания. Проведена оптимизация процесса проращивания методом Харрингтона и определенно оптимальные параметры проращивания зерна пшеницы для изготовления оздоровительных продуктов, а именно: температура проращивания 16 ˚С и длительность проращивания 48 час.
 
Date 2013-12-19T08:46:50Z
2013-12-19T08:46:50Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Бажай, С. А. Визначення оптимальних параметрів пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів / С. А. Бажай, Л. О. Федоренченко, В. О. Мірошник // Наукові праці НУХТ. – 2008. - № 24. – С. 21-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12245
 
Language other