Запис Детальніше

Контроль та покращення гранулометричного складу білого цукру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль та покращення гранулометричного складу білого цукру
Контроль и улучшение гранулометрического состава белого сахара
Control and Improvement of Granulometric Composition of White Sugar
 
Creator Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д.
Skorik, K.
Штангеєв, К. О.
Штангеев, К. О.
Shtangeev, K.
 
Subject гранулометричний аналіз
гранулометрический анализ
granulometric composition
вакуум-апарат
вакуум-аппарат
vacuum pan
центрифуга
центрифуга
centrifugal
сушильне відділення
сушильное отделение
drying house
якість білого цукру
качество белого сахара
white sugar quality
 
Description У статті розглянуті питання контролю і поліпшення кристалоструктури білого цукру. Описані методи визначення показників та математичної обробки результатів лабораторних аналізів. Розглянуто вплив різних факторів на рівномірність кристалів цукру. Результати виробничих досліджень показали, що навіть при отриманні у вакуум-апаратах досить рівномірного за розміром кристалів цукру, можливе значне подрібнення продукту в процесі сушіння. В статье рассмотрены вопросы контроля и улучшения кристаллоструктуры белого сахара. Описаны методы определения показателей и математической обработки результатов лабораторных анализов. Рассмотрено влияние различных факторов на равномерность кристаллов сахара. Результаты производственных исследований показали, что, даже при получении в вакуум-аппаратах достаточно равномерного по размерам кристаллов сахара, возможно значительное измельчение продукта в процессе сушки. Questions of control and improvement of white sugar crystals structure are considered in the article. Methods of indices analysis and mathematical processing of results of laboratory analysis are described. Influence of various factors was examined on uniformity of sugar crystals. Results of industrial researches have shown, that even when a fairly uniform sugar crystals were obtained in vacuum pans, it is possible considerable product disintegration during drying process.
 
Date 2013-12-19T08:33:04Z
2013-12-19T08:33:04Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Скорик, К. Д. Контроль та покращення гранулометричного складу білого цукру / К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2013. – № 3. – С. 20–25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12244