Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень
Некоторые аспекты работы кристаллизационных отделений Some Aspects of Crystallization Houses Operation |
|
Creator |
Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д. Skorik, K. |
|
Subject |
сироп
сироп thick juice клеровка клеровка melt конгломерат конгломерат conglomerate кольоровість цветность colour гранулометричні показники гранулометрические показатели granulometric characteristics |
|
Description |
Розглянуто методи підвищення ефективності роботи кристалізаційних відділень, вимоги до якості сиропу, клеровки та відтоків, проаналізовані причини утворення конгломератів кристалів при уварюванні утфелів. Надані рекомендації щодо покращання гранулометричних показників цукру. Рассмотрены методы повышения эффективности работы кристаллизационных отделений, требования к качеству сиропа, клеровки и оттеков, проанализированы причины образования конгломератов кристаллов при уваривании утфелей. Выданы рекомендации по улучшению гранулометрических показателей сахара. Methods of raising efficiency of crystallization houses operation are discussed. Requirements to thick juice, melt and run-offs quality are highlighted. Reasons of crystals conglomerates formation during massecuit boiling are analyzed. Recommendations were given for improvement of sugar granulometric characteristics.
|
|
Date |
2013-12-19T08:53:09Z
2013-12-19T08:53:09Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорик, К. Д. Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2006. – № 1-2. – С. 41–43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12257 |
|