Запис Детальніше

Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень
Некоторые аспекты работы кристаллизационных отделений
Some Aspects of Crystallization Houses Operation
 
Creator Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д.
Skorik, K.
 
Subject сироп
сироп
thick juice
клеровка
клеровка
melt
конгломерат
конгломерат
conglomerate
кольоровість
цветность
colour
гранулометричні показники
гранулометрические показатели
granulometric characteristics
 
Description Розглянуто методи підвищення ефективності роботи кристалізаційних відділень, вимоги до якості сиропу, клеровки та відтоків, проаналізовані причини утворення конгломератів кристалів при уварюванні утфелів. Надані рекомендації щодо покращання гранулометричних показників цукру. Рассмотрены методы повышения эффективности работы кристаллизационных отделений, требования к качеству сиропа, клеровки и оттеков, проанализированы причины образования конгломератов кристаллов при уваривании утфелей. Выданы рекомендации по улучшению гранулометрических показателей сахара. Methods of raising efficiency of crystallization houses operation are discussed. Requirements to thick juice, melt and run-offs quality are highlighted. Reasons of crystals conglomerates formation during massecuit boiling are analyzed. Recommendations were given for improvement of sugar granulometric characteristics.
 
Date 2013-12-19T08:53:09Z
2013-12-19T08:53:09Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Скорик, К. Д. Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2006. – № 1-2. – С. 41–43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12257