Вимоги до якості цукру в країнах Европейського Союзу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вимоги до якості цукру в країнах Европейського Союзу
Требования к качеству сахара в странах Европейского Союза Requirements to Sugar Quality in Countries of European Union |
|
Creator |
Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д. Skorik, K. |
|
Subject |
якість цукру
качество сахара sugar quality вимоги требования requirements рідкий цукор жидкий сахар liquid sugar оцінка в балах оценка в балах assessment in points мікробіологічні показники микробиологические показатели microbiological indices безалкогольні напої безалкогольные напитки sweet drinks |
|
Description |
У статті наведені якісні показники кристалічних сортів та рідкого цукру в країнах Европейського Союзу. Розглянуті деякі заходи щодо підвищення якості білого цукру. В статье приведены качественные показатели кристаллических сортов и жидкого сахара в странах Европейского Союза. Рассмотрены отдельные мероприятия по повышению качества белого сахара. Qualitative characteristics of crystal sugar and liquid sugar are presented for countries of European Union. Some measures are discussed concerning raising white sugar quality.
|
|
Date |
2013-12-19T08:54:28Z
2013-12-19T08:54:28Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорик, К. Д. Вимоги до якості цукру в країнах Европейського Союзу / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2004. – № 1-2. – С. 33–35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12258 |
|