Запис Детальніше

Вимоги до якості цукру в країнах Европейського Союзу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вимоги до якості цукру в країнах Европейського Союзу
Требования к качеству сахара в странах Европейского Союза
Requirements to Sugar Quality in Countries of European Union
 
Creator Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д.
Skorik, K.
 
Subject якість цукру
качество сахара
sugar quality
вимоги
требования
requirements
рідкий цукор
жидкий сахар
liquid sugar
оцінка в балах
оценка в балах
assessment in points
мікробіологічні показники
микробиологические показатели
microbiological indices
безалкогольні напої
безалкогольные напитки
sweet drinks
 
Description У статті наведені якісні показники кристалічних сортів та рідкого цукру в країнах Европейського Союзу. Розглянуті деякі заходи щодо підвищення якості білого цукру. В статье приведены качественные показатели кристаллических сортов и жидкого сахара в странах Европейского Союза. Рассмотрены отдельные мероприятия по повышению качества белого сахара. Qualitative characteristics of crystal sugar and liquid sugar are presented for countries of European Union. Some measures are discussed concerning raising white sugar quality.
 
Date 2013-12-19T08:54:28Z
2013-12-19T08:54:28Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Скорик, К. Д. Вимоги до якості цукру в країнах Европейського Союзу / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2004. – № 1-2. – С. 33–35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12258