Запис Детальніше

Кристалізаційні відділення працюватимуть краще

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кристалізаційні відділення працюватимуть краще
Кристаллизационные отделения будут работать лучше
Crystallization Houses will be Operated Better
 
Creator Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д.
Skorik, K.
Хоменко, М. Д.
Хоменко, Н. Д.
Khomenko, M.
 
Subject вихід цукру
выход сахара
sugar yield
поверхнево-активна речовина
поверхностно-активное вещество
surface-active substance
затравна паста
затравочная паста
seed paste
пробілювання
пробеливание
wash-out
форсунка
форсунка
spray nozzle
автоматизація
автоматизация
automation
 
Description У статті наведені рекомендації щодо підвищення ефективності роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів: розрахунок виходу кристалічного цукру, застосування поверхнево-активних речовин, затравних матеріалів, покращення роботи форсунок центрифуг, автоматизація процесів. В статье приведены рекомендации по повышению эффективности работы кристаллизационных отделений сахарных заводов: расчет выхода кристаллического сахара, использование поверхностно-активных веществ, затравочных материалов, улучшение работы форсунок центрифуг, автоматизация процессов. In this article recommendations are presented concerning raising efficiency of sugar factories crystallization houses operation: calculation of crystal sugar yield, use of surface-active substances, seed materials, improvement of operation of spray nozzles of centrifuges, automation of processes.
 
Date 2013-12-19T08:55:42Z
2013-12-19T08:55:42Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Скорик, К. Д. Кристалізаційні відділення працюватимуть краще / К. Д. Скорик, М. Д. Хоменко // Харчова і переробна промисловість. – 2002. – № 2. – С. 28–29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12259