Запис Детальніше

Імітаційна модель апаратурно-технологічної схеми продуктового відділення цукрового заводу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Імітаційна модель апаратурно-технологічної схеми продуктового відділення цукрового заводу
Имитационная модель аппаратурно-технологической схемы продуктового отделения сахарного завода
Imitating model instrumental-technological scheme grocery department of a sugar factory
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
 
Subject матриця суміжності
продуктовий потік
імітаційна модель
апаратурно-технологічна схема
продуктове відділення
орієнтований граф
матрица смежности
продуктовый поток
имитационная модель
аппаратурно-технологическая схема
продуктовое отделение
ориентированный граф
grocery department
product flow
simulation model
instrumentational-technological scheme
adjacency matrix
directed graph
 
Description Етапи процесу кристалізації сахарози розглянуто як окремі об’єкти технологічної системи, що пов’язані між собою паралельним, послідовним, послідовно-обвідним (байпасом) та зворотним ходом продуктових потоків. Структура системи представлена у виді орієнтованого графа, вершини якого відповідають апаратам, а дуги – потокам. Зміни напрямків продуктових потоків та їх відносної кількості можна змоделювати будь-яку технологічну схему продуктового відділення
Этапы процесса кристаллизации сахарозы рассмотрены как отдельные объекты технологической системы, которые связаны между собой параллельным, последовательным, последовательно-обводящим (байпасом) и обратным ходом продуктовых потоков. Структура системы представлена в виде ориентированного графа, вершины которого соответствуют аппаратам, а дуги – потокам. Изменения направлений продуктовых потоков и их относительного количества можно смоделировать любую технологическую схему продуктового отделения

Stages in the process of crystallization of sucrose considered as separate objects of technological systems that are connected parallel, serial, serial-Stroke (bypass) and backflow product flows. Structure of the system is represented as a directed graph whose vertices correspond to the machine, and the arc – flows. Change of direction product flows and their relative amounts can simulate any flowsheet grocery department.
 
Date 2013-12-19T10:57:18Z
2013-12-19T10:57:18Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Мирончук, В. Г. Імітаційна модель апаратурно-технологічної схеми продуктового відділення цукрового заводу / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технологічними комплексами : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. – К.: НУХТ, 2009. – С. 26-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12265
 
Language other