Запис Детальніше

Оптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделювання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделювання
Оптимизация работы вакуум-аппаратов и продуктовых отделений сахарных заводов на основе имитационного моделирования
Optimization of work vacuum apparatus and grocery departments of sugar factory from the basis simulation modeling
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
Коцюбанський, А. М.
Коцюбанский, А. Н.
Kotsyubanskyy, A.
 
Subject продуктове відділення
оптимізація роботи
імітаційна модель
вакуум-апарат
продуктовое отделение
оптимизация работы
имитационная модель
вакуум-аппарат
grocery department
optimization of work
imitating model
the vacuum apparatus
 
Description На основі створених імітаційної моделі роботи вакуум-апарата і узагальненої імітаційної моделі продуктового відділення цукрового заводу досліджено вплив технологічних, тепломасообмінних, конструкційних та інших факторів на показники роботи вакуум-апарата та продуктового відділення в цілому. Результати виконаних експериментів свідчать про адекватність даних моделей реальному промисловому процесу, співпадають з висновками отриманими іншими дослідниками та дозволяють оптимізувати роботу вакуум-апаратів і продуктового відділення цукрових заводів.

На основе созданных имитационной модели работы вакуум-аппарата и обобщенной имитационной модели продуктового отделения сахарного завода исследовано влияние технологических, тепломассообменных, конструкционных и других факторов на показатели работы вакуум-аппарата и продуктового отделения в целом. Результаты выполненных экспериментов свидетельствуют об адекватности данных моделей реальному промышленному процессу, совпадают с выводами полученными другими исследователями и позволяют оптимизировать работу вакуум-аппаратов и продуктового отделения сахарных заводов.

Based on the developed imitation model vacuum apparatus and a generalized imitation model grocery department investigated the influence of the sugar refinery process , heat and mass transfer , and other structural factors on the performance of the vacuum system and the grocery department as a whole. The results of the experiments indicate that the adequacy of the models real industrial process, with the conclusions obtained by other researchers, and help optimize the performance of vacuum pans and food department of sugar factories .
 
Date 2013-12-19T10:57:10Z
2013-12-19T10:57:10Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Мирончук, В. Г. Оптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделювання / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, О. М. Коцюбанський // Науково-технічна конференція цукровиків України. - 2007. – С. 194–195.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12264
 
Language other