К определению тепловых потоков в процессе выпечки хлеба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
К определению тепловых потоков в процессе выпечки хлеба
До визначення теплових потоків у процесі випічки хліба By definition, the heat flows in the process of baking bread |
|
Creator |
Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф. Bulyandra, O. Тарапон, В. А. Тарапон, В. А. Tarapon, V. Дущенко, В. П. Дущенко, В. П. Dushchenko, V. |
|
Subject |
тепловий потік
тепловой поток heat flux електроаналогія электроаналогия electric analogy |
|
Description |
Для розрахунку теплових потоків, які сприймаються поверхнею тесту-хліба при його випічці нами був використаний метод електроаналогій. Для расчета тепловых потоков, воспринимаемых поверхностью теста-хлеба при его выпечке нами был использован метод электроаналогий. To calculate the heat flow-receiving surface of bread dough when baking, we used the method of electro analogies. |
|
Date |
2013-12-20T09:25:30Z
2013-12-20T09:25:30Z 1973 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тарапон, В. А. К определению тепловых потоков в процессе выпечки хлеба / В. А. Тарапон, В. П. Дущенко, А. Ф. Будяндра // Моделирование задач теплофизики / Институт математики АН УССР. – 1973. – С. 108-110.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12289 |
|