Запис Детальніше

Обобщение нестационарного влагопереноса в процессах сушки пищевых продуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обобщение нестационарного влагопереноса в процессах сушки пищевых продуктов
Узагальнення нестаціонарного вологопереносу в процесах сушіння харчових продуктів
Generalization of the nonstationary moisture transfer in drying processes food
 
Creator Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф.
Bulyandra, O.
Іващенко, Н. В.
Иващенко, Н. В.
Іvashchenko, N.
 
Subject нестаціонарний процес
нестационарный процесс
non-stationary process
сушка
сушка
drying
 
Description Різноманітність харчових продуктів та їх масообмінних характеристик вимагає проведення широкомасштабних трудомістких експериментів при дослідженні процесів сушіння. Тому розробка методів узагальнення процесів сушіння вологих дисперсних матеріалів, має велике практичне і теоретичне значення.

Разнообразие пищевых продуктов и их массообменных характеристик требует проведения широкомасштабных трудоёмких экспериментов при исследовании процессов сушки. Поэтому разработка методов обобщения процессов сушки влажных дисперсных материалов, имеет большое практическое и теоретическое значение.

Variety of foods and their mass transfer characteristics required for large-scale experiments in the study of labor-intensive drying processes. Therefore, development of methods for the generalized process of drying of moist disperse materials is of great theoretical and practical importance.
 
Date 2013-12-20T09:05:38Z
2013-12-20T09:05:38Z
2002
 
Type Other
 
Identifier Буляндра, А. Ф. Обобщение нестационарного влагопереноса в процессах сушки пищевых продуктов / А. Ф. Буляндра, Н. В. Иващенко // Современные энергосберегающие тепловые технологии (сушка и термовлажностная обработка материалов) : 1-я международная научно-практическая конференция. – Москва, 2002. - С. 82-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12287