Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів
Современные подходы к использование сельдерея, топинамбура, тыквы, капусты кольраби в технологии секущихся мясорастительных полуфабрикатов Modern approaches to use celery, topinambur, pumpkin, cabbage kohlrabi in technology split meet-vegetable semi-finished products |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Гащук, О. І. Гащук, А. И. Haschuk, O. Аветян, Е. Г. Аветян, Є. Г. Avetyan, E. |
|
Subject |
капуста кольрабі
функціональні продукти посічені м’ясо-рослинні напівфабрикати селера топінамбур гарбуз капуста кольраби функциональные продукты нарезанные мясо-растительные полуфабрикаты сельдерей топинамбур тыква kohlrabi functional products sliced meat and vegetable semi-finished products celery topinambur pumpkin cabbage |
|
Description |
У даній статті представлено результати дослідження харчової цінності нетрадиційної сировини та використання селери, топінамбура, гарбуза і капусти кольрабі у виробництві посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів; розроблені рецептури інноваційних продуктів з рослинною сировиною (20 %), та проведено їх комплексну оцінку якості і безпеки у охолодженому та замороженому станах. В данной статье представлены результаты исследования пищевой ценности нетрадиционного сырья и использования сельдерея, топинамбура, тыквы и капусты кольраби в производстве секущихся мясорастительных полуфабрикатов; разработаны рецептуры инновационных продуктов с растительным сырьем (20 %), и проведено их комплексную оценку качества и безопасности в охлажденном и замороженном состояниях. This article presents results of a study of the nutritional value of non-traditional raw materials and use of celery, topinambur, pumpkin and cabbage cauliflower in the production of split ends meet-vegetable semi-finished products; the formulation of innovative products from vegetable raw materials (20 %), and conducted a comprehensive assessment of quality and safety in the cooled and frozen state. |
|
Date |
2013-12-20T09:52:29Z
2013-12-20T09:52:29Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2013. - № 14. - С. 77-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12292 |
|
Language |
other
|
|