Запис Детальніше

Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів
Современные подходы к использование сельдерея, топинамбура, тыквы, капусты кольраби в технологии секущихся мясорастительных полуфабрикатов
Modern approaches to use celery, topinambur, pumpkin, cabbage kohlrabi in technology split meet-vegetable semi-finished products
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
Аветян, Е. Г.
Аветян, Є. Г.
Avetyan, E.
 
Subject капуста кольрабі
функціональні продукти
посічені м’ясо-рослинні напівфабрикати
селера
топінамбур
гарбуз
капуста кольраби
функциональные продукты
нарезанные мясо-растительные полуфабрикаты
сельдерей
топинамбур
тыква
kohlrabi
functional products
sliced meat and vegetable semi-finished products
celery
topinambur
pumpkin
cabbage
 
Description У даній статті представлено результати дослідження харчової цінності нетрадиційної сировини та використання селери, топінамбура, гарбуза і капусти кольрабі у виробництві посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів; розроблені рецептури інноваційних продуктів з рослинною сировиною (20 %), та проведено їх комплексну оцінку якості і безпеки у охолодженому та замороженому станах.
В данной статье представлены результаты исследования пищевой ценности нетрадиционного сырья и использования сельдерея, топинамбура, тыквы и капусты кольраби в производстве секущихся мясорастительных полуфабрикатов; разработаны рецептуры инновационных продуктов с растительным сырьем (20 %), и проведено их комплексную оценку качества и безопасности в охлажденном и замороженном состояниях.
This article presents results of a study of the nutritional value of non-traditional raw materials and use of celery, topinambur, pumpkin and cabbage cauliflower in the production of split ends meet-vegetable semi-finished products; the formulation of innovative products from vegetable raw materials (20 %), and conducted a comprehensive assessment of quality and safety in the cooled and frozen state.
 
Date 2013-12-20T09:52:29Z
2013-12-20T09:52:29Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2013. - № 14. - С. 77-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12292
 
Language other