Запис Детальніше

М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування
Мясо-растительные полуфабрикаты - комплексные полноценные продукты питания
Meat and vegetable semi-finished products integrated full food
 
Creator Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
Москалюк, О. Е.
Москалюк, О. Є.
Moskalyuk, O.
 
Subject біологічна цінність
показники якості
технології м'ясо-рослинні напівфабрикати
биологическая ценность
технологии мясо-растительные полуфабрикаты
показатели качества
biological value
quality indicators
technology meat and vegetable semi-finished products
 
Description У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м’ясо-рослинних напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та структурно-механічні властивості розроблених продуктів.
В статье рассмотрены вопросы разработки новых рецептур мясо-
растительных полуфабрикатов повышенной биологической ценности. Исследованы органолептические и структурно-механические свойства разработанных продуктов.
In the article the questions of development of new recipes meat
vegetable semi-finished products of high biological value. Investigated
organoleptic and structural-mechanical properties of the developed products.
 
Date 2013-12-20T09:52:59Z
2013-12-20T09:52:59Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Гащук, О. І. М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Серія “Харчові технології” Серія “Економічні науки". - Львів, 2013. – Ч. 4. - T. 15., № 3 (57). – С. 42-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12297
 
Language other