М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування
Мясо-растительные полуфабрикаты - комплексные полноценные продукты питания Meat and vegetable semi-finished products integrated full food |
|
Creator |
Гащук, О. І.
Гащук, А. И. Haschuk, O. Москалюк, О. Е. Москалюк, О. Є. Moskalyuk, O. |
|
Subject |
біологічна цінність
показники якості технології м'ясо-рослинні напівфабрикати биологическая ценность технологии мясо-растительные полуфабрикаты показатели качества biological value quality indicators technology meat and vegetable semi-finished products |
|
Description |
У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м’ясо-рослинних напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та структурно-механічні властивості розроблених продуктів. В статье рассмотрены вопросы разработки новых рецептур мясо- растительных полуфабрикатов повышенной биологической ценности. Исследованы органолептические и структурно-механические свойства разработанных продуктов. In the article the questions of development of new recipes meat vegetable semi-finished products of high biological value. Investigated organoleptic and structural-mechanical properties of the developed products. |
|
Date |
2013-12-20T09:52:59Z
2013-12-20T09:52:59Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гащук, О. І. М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Серія “Харчові технології” Серія “Економічні науки". - Львів, 2013. – Ч. 4. - T. 15., № 3 (57). – С. 42-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12297 |
|
Language |
other
|
|