Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла
Использование метода ИК-спектроскопии для анализа качества обогащенного сливочного масла Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О. Вашека, О. М. Иванов, С. В. Рашевская, Т. А. Вашека, О. Н. Ivanov, S. Rashevska, T. Vasheka, O. |
|
Subject |
вершкове масло
порошок із моркви якість масла сливочное масло порошок моркови качество сливочного масла butter carrot powder the quality of butter |
|
Description |
Методом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Методом ИК Фурье-спектроскопии изучено влияние порошка моркови на процессы окисления молочного жира в обогащенном сливочном масле свежеизготовленном и при его хранении. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.
|
|
Date |
2013-12-20T11:29:21Z
2013-12-20T11:29:21Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Якість і безпека харчових продуктів : матер. міжнар. наук-техн. конф., 14-15 листопада 2013 р. – К., 2013. – С. 193-194.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303 |
|
Language |
uk_UK
|
|