Запис Детальніше

Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла
Использование метода ИК-спектроскопии для анализа качества обогащенного сливочного масла
Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage
 
Creator Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. М.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
Вашека, О. Н.
Ivanov, S.
Rashevska, T.
Vasheka, O.
 
Subject вершкове масло
порошок із моркви
якість масла
сливочное масло
порошок моркови
качество сливочного масла
butter
carrot powder
the quality of butter
 
Description Методом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Методом ИК Фурье-спектроскопии изучено влияние порошка моркови на процессы окисления молочного жира в обогащенном сливочном масле свежеизготовленном и при его хранении. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.
 
Date 2013-12-20T11:29:21Z
2013-12-20T11:29:21Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Іванов, С. В. Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Якість і безпека харчових продуктів : матер. міжнар. наук-техн. конф., 14-15 листопада 2013 р. – К., 2013. – С. 193-194.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303
 
Language uk_UK