Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії
Особенности управления персоналом ТНК пищевой индустрии Features of personnel management TNC food industry |
|
Creator |
Драган, О. І.
Драган, Е. И. Dragan, O. |
|
Subject |
компанія «МакДональдз»
обов’язки управління персоналом ТНК функції ієрархія посад мотивація иерархия должностей управление персоналом обязанности ТНК компания «МакДональдз» мотивация функции the hierarchy of positions responsibilities HR TNC the company "McDonald's" motivation function |
|
Description |
Досліджують особливості управління персоналом транснаціональних корпорацій харчової індустрії, на прикладі компанії «МакДональдз»: функціональна структура, ієрархія посад, виконання обов’язків, трудові відносини, система мотивації та основні недоліки.Исследуют особенности управления персоналом транснациональных корпораций пищевой индустрии, на примере компании «МакДональдз»: функциональная структура, иерархия должностей, выполнение обязанностей, трудовые отношения, система мотивации и основные недостатки.Explores the features of HR multinationals food industry as an example of "McDonald's": functional structure, the hierarchy of positions, duties, labor relations, motivation system and major drawbacks.
|
|
Date |
2013-12-23T09:18:31Z
2013-12-23T09:18:31Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Драган, О. І. Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії / О. І. Драган // Менеджмент суб’єктів господарювання: теорія та практика : колективна монографія: – Житомир: ЖДТУ, 2013. − С. 201−209.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12337 |
|
Language |
other
|
|