Запис Детальніше

Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії
Особенности управления персоналом ТНК пищевой индустрии
Features of personnel management TNC food industry
 
Creator Драган, О. І.
Драган, Е. И.
Dragan, O.
 
Subject компанія «МакДональдз»
обов’язки
управління персоналом
ТНК
функції
ієрархія посад
мотивація
иерархия должностей
управление персоналом
обязанности
ТНК
компания «МакДональдз»
мотивация
функции
the hierarchy of positions
responsibilities
HR
TNC
the company "McDonald's" motivation function
 
Description Досліджують особливості управління персоналом транснаціональних корпорацій харчової індустрії, на прикладі компанії «МакДональдз»: функціональна структура, ієрархія посад, виконання обов’язків, трудові відносини, система мотивації та основні недоліки.Исследуют особенности управления персоналом транснациональных корпораций пищевой индустрии, на примере компании «МакДональдз»: функциональная структура, иерархия должностей, выполнение обязанностей, трудовые отношения, система мотивации и основные недостатки.Explores the features of HR multinationals food industry as an example of "McDonald's": functional structure, the hierarchy of positions, duties, labor relations, motivation system and major drawbacks.
 
Date 2013-12-23T09:18:31Z
2013-12-23T09:18:31Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Драган, О. І. Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії / О. І. Драган // Менеджмент суб’єктів господарювання: теорія та практика : колективна монографія: – Житомир: ЖДТУ, 2013. − С. 201−209.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12337
 
Language other