Запис Детальніше

Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре
Ефективность кондуктивного сушения морквяного пюре
Efficiency of the conductus drying of carrot purre
 
Creator Бодров, В. С.
Волинчук, А. О.
Завьялов, В. Л.
Степаненко, Н. Н.
Бодров, В. С.
Волинчук, А. О.
Зав'ялов, В. Л.
Степаненко, Н. Н.
Bodrov, V.
Volinchuk, A.
Zavialov, V.
Stepanenko, N.
 
Subject кондуктивне сушіння
режими
морквяні порошки
каротини
кондуктивное сушение
режимы
морковные порошки
каротины
conductus drying
modes
carrot powders
carotins
 
Description Наведено аналіз дослідних даних про зміну вмісту каротинів в умовах сушіння пюре із моркви.Приведен анализ опытных данных об изменении содержимого каротинов в условиях сушения пюре из моркови.The experience data analysis of the carotins content change in the conditions of puree drying from a carrot was shown.
 
Date 2013-12-24T08:01:50Z
2013-12-24T08:01:50Z
2001
 
Identifier Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре / В. С. Бодров, А. О. Волинчук, В. Л. Зав'ялов, Н. Н. Степаненко // Наукові праці НУХТ. — 2001. — № 10. — С. 124-126.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12411
 
Language uk_UK