Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре
Ефективность кондуктивного сушения морквяного пюре Efficiency of the conductus drying of carrot purre |
|
Creator |
Бодров, В. С.
Волинчук, А. О. Завьялов, В. Л. Степаненко, Н. Н. Бодров, В. С. Волинчук, А. О. Зав'ялов, В. Л. Степаненко, Н. Н. Bodrov, V. Volinchuk, A. Zavialov, V. Stepanenko, N. |
|
Subject |
кондуктивне сушіння
режими морквяні порошки каротини кондуктивное сушение режимы морковные порошки каротины conductus drying modes carrot powders carotins |
|
Description |
Наведено аналіз дослідних даних про зміну вмісту каротинів в умовах сушіння пюре із моркви.Приведен анализ опытных данных об изменении содержимого каротинов в условиях сушения пюре из моркови.The experience data analysis of the carotins content change in the conditions of puree drying from a carrot was shown.
|
|
Date |
2013-12-24T08:01:50Z
2013-12-24T08:01:50Z 2001 |
|
Identifier |
Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре / В. С. Бодров, А. О. Волинчук, В. Л. Зав'ялов, Н. Н. Степаненко // Наукові праці НУХТ. — 2001. — № 10. — С. 124-126.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12411 |
|
Language |
uk_UK
|
|