До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту
К технологическому контролю кристаллизации утфеля последнего продукта To control the crystallization process massecuite latest product |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. |
|
Subject |
кристалізація
кристаллизация crystallization розчинність сахарози растворимость сахарозы the solubility of sucrose |
|
Description |
Вивчено процес термостатування проб і кінетику розчинення цукру під впливом низькочастотних коливань, описано характеристики експериментальної установки і її можливості. Изучен процесс термостатирования проб и кинетику растворения сахара под влиянием низкочастотных колебаний, описано характеристики экспериментальной установки и ее возможности. The process temperature control of samples and kinetics of sugar under the influence of low-frequency oscillation characteristics of the experimental setup is described and its capabilities. |
|
Date |
2013-12-24T07:26:25Z
2013-12-24T07:26:25Z 1967 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Сінат-Радченко, Д.Є. До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту / Д. Є. Сінат-Радченко // ХХХІІІ наукова конференція, присвячена 50-річчю Великої Жовтневої соціалістичної революції : тези доп.,КТІХП, травень 1967 р. – К.: Видавництво КДУ, 1967. - С. 115-116.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12407 |
|