Запис Детальніше

До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту
К технологическому контролю кристаллизации утфеля последнего продукта
To control the crystallization process massecuite latest product
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
 
Subject кристалізація
кристаллизация
crystallization
розчинність сахарози
растворимость сахарозы
the solubility of sucrose
 
Description Вивчено процес термостатування проб і кінетику розчинення цукру під впливом низькочастотних коливань, описано характеристики експериментальної установки і її можливості.

Изучен процесс термостатирования проб и кинетику растворения сахара под влиянием низкочастотных колебаний, описано характеристики экспериментальной установки и ее возможности.

The process temperature control of samples and kinetics of sugar under the influence of low-frequency oscillation characteristics of the experimental setup is described and its capabilities.
 
Date 2013-12-24T07:26:25Z
2013-12-24T07:26:25Z
1967
 
Type Thesis
 
Identifier Сінат-Радченко, Д.Є. До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту / Д. Є. Сінат-Радченко // ХХХІІІ наукова конференція, присвячена 50-річчю Великої Жовтневої соціалістичної революції : тези доп.,КТІХП, травень 1967 р. – К.: Видавництво КДУ, 1967. - С. 115-116.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12407