Запис Детальніше

Вплив добавки із насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив добавки із насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла
Влияние добавки семян льна на структуру и консистенцию сливочного масла
Effect of flax seed supplements on the structure and texture of butter
 
Creator Махоніна, М. Ю.
Українець, А. І.
Рашевська, Т. О.
Махонина, М. Ю.
Украинец, А. И.
Рашевская, Т. А.
Makhonina, M.
Ukrainets, A.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
насіння льону
структрура
сливочное масло
семена льна
структура
butter
flaxseed
structure
 
Description Досліджено вплив добавки із насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла. исследовано влияние добавки семян льна на структуру и консистенцию сливочного масла. Effect of flaxseed additive on butter structure was studied.
 
Date 2013-12-24T09:01:12Z
2013-12-24T09:01:12Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Махоніна, М. Ю. Вплив добавки із насіння льону на консистенцію і структуру вершкового масла / М. Ю. Махоніна, А. І. Українець, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наук. конф. молодих учених, аспір. і студ., 13 – 14 квітня 2009 р. : тези доп. – Київ: НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 218.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12419
 
Language uk_UK