Влияние скорости перемешивания на микроструктуру суспензии добавки из семян льна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние скорости перемешивания на микроструктуру суспензии добавки из семян льна
Вплив швидкості перемішування на мікроструктуру суспензії добавки з насіння льону Effect of stirring rate on the microstructure of the suspension of flax seed supplements |
|
Creator |
Махонина, М. Ю.
Рашевская, Т. А. Махоніна, М. Ю. Рашевська, Т. О. Makhonina, M. Rashevska, T. |
|
Subject |
сливочное масло
семена льна суспензия вершкове масло насіння льону суспензія butter flaxseed suspension |
|
Description |
В НУХТ разработан новый вид сливочного масла с добавкой из семян льна и технология получения внсокодисперсной добавки, которая вносится в масло в виде суспензии в пахте. У НУХТ розроблено новий вид вершкового масла з добавкою з насіння льону та технологія отримання високодісперсної добавки, яка вноситься в масло у вигляді суспензії в пахті.In NUHT developed a new kind of butter with the addition of flax seed and technology for producing finely divided additive that is brought into the butter in suspension in buttermilk.
|
|
Date |
2013-12-24T09:03:05Z
2013-12-24T09:03:05Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Махонина, М. Ю. Влияние скорости перемешивания на микроструктуру суспензии добавки из семян льна / М. Ю. Махонина, Т. А. Рашевская // Инновационные технологии в пищевой промышленности : сборник материалов ІХ междунар. науч.-практ. конф. 7 – 8 октября 2010 р. – Беларусь, Минск, 2010. – Ч. 2. – С. 92– 97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12420 |
|
Language |
other
|
|