Запис Детальніше

Влияние скорости перемешивания на микроструктуру суспензии добавки из семян льна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние скорости перемешивания на микроструктуру суспензии добавки из семян льна
Вплив швидкості перемішування на мікроструктуру суспензії добавки з насіння льону
Effect of stirring rate on the microstructure of the suspension of flax seed supplements
 
Creator Махонина, М. Ю.
Рашевская, Т. А.
Махоніна, М. Ю.
Рашевська, Т. О.
Makhonina, M.
Rashevska, T.
 
Subject сливочное масло
семена льна
суспензия
вершкове масло
насіння льону
суспензія
butter
flaxseed
suspension
 
Description В НУХТ разработан новый вид сливочного масла с добавкой из семян льна и технология получения внсокодисперсной добавки, которая вносится в масло в виде суспензии в пахте. У НУХТ розроблено новий вид вершкового масла з добавкою з насіння льону та технологія отримання високодісперсної добавки, яка вноситься в масло у вигляді суспензії в пахті.In NUHT developed a new kind of butter with the addition of flax seed and technology for producing finely divided additive that is brought into the butter in suspension in buttermilk.
 
Date 2013-12-24T09:03:05Z
2013-12-24T09:03:05Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Махонина, М. Ю. Влияние скорости перемешивания на микроструктуру суспензии добавки из семян льна / М. Ю. Махонина, Т. А. Рашевская // Инновационные технологии в пищевой промышленности : сборник материалов ІХ междунар. науч.-практ. конф. 7 – 8 октября 2010 р. – Беларусь, Минск, 2010. – Ч. 2. – С. 92– 97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12420
 
Language other